Windfucker
Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
- Член од
- 30 април 2010
- Мислења
- 8.459
- Поени од реакции
- 15.326
Извинете за пост под пост, ама морам да го ставам ова:
So much epicness in this picture.
Стопирај на 2.07
Извинете за пост под пост, ама морам да го ставам ова:
So much epicness in this picture.
Radiohead ги почитувам многу, ама не можам да ги слушам повеќе од 30 минути.Страшилишта се, вонземјанска музика имаат немајкаде, измислуваат топла вода, нешто налик на Никола Тесла
Им се восхитувам на тоа што го прават, е сега можеби некој би ме нарекол будала, али мене нешто налик, модерни на нив ми се Радиохед (омилен бенд ми се) кои исто така експериментираат со звуците. Тој концертот пулсот е едно од најодлепените во позитивна смисла, кое моево око некогаш видело од страна на музика, заедно со помпеја.
Ги имам, али не можам да ги слушам повеќе од оправдана причина, ми создаваат тежина, имав братучед кој почина од тешка болест, пред да почини со него го гледавме нивниот концерт во Амстердам, тоа беше последниот концерт од многуте кои ги гледавме заедно, тој беше да бидам искрен мој учител за музика како повозрасен за 6 години од мене.Radiohead ги почитувам многу, ама не можам да ги слушам повеќе од 30 минути.
За разлика од нив Porcupine Tree ми се многу послични на ПФ, многу подобри за слушање во различни ситуации и ти ги препорачвам ако ги немаш слушнато досега.
Шо разбираш ти. Фатите се со Др. Кулен под рака и клањајте се пред Том Јорк. ))Дефинитивно Рејдиохеад можат да се носат со ПФ. Поркјупајн.. што е со назививе? Porcupine се уште далеку. Искрено, кај мене е обратно. Некогаш Pink Floyd ми стануваат многу тешки, посебно ако сами ми вртат песните/албумите.. па идев на detox со Radiohead. И така ми станаа омилен бенд. Можам да ги слушам со денови, like, literally