- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
Дечки абе шо е ова нешо на 7 јули ќе свиреле некои наши типци шо се викаат Тhe Pink Floyd Project - Macedonia, има некој информација во колку саат и каде?
7 јули каде ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки абе шо е ова нешо на 7 јули ќе свиреле некои наши типци шо се викаат Тhe Pink Floyd Project - Macedonia, има некој информација во колку саат и каде?
Дечките се супер, во Битола ги имам гледано во КОД, мислам дека од Велес беа, онака ко во сеќавање ми е останато. Ако е некаде во близина би присуствувал повторно
Ваму батали, не е то то........кај ти слуша сегашнана маса на луѓе Флојд. Нешто онака дрн дрн јарина сега колку да се исполни вечерта. Без мерак излегувам натака......На тие што ќе одат со гаранција им кажувам дека закон свирка ќе проследатОд Кочани се и добро свират, јас му реков на Биџо да ги свика во старата Апореа ама барале многу кеш, а ваму тие Евреи.
Од Кочани се и добро свират, јас му реков на Биџо да ги свика во старата Апореа ама барале многу кеш, а ваму тие Евреи.
Солиден кавер бенд, само грешка им е што не свират нешто од pre-DSOTM ерата. Плус и на нашиве простори многу малку луѓе ги слушаат Флојд (а некои не ни слушнале за нив). Штета што сум зафатен тие денови околу 7 јули, инаку со задоволство ќе отидев, ако треба и сам, да ги слушнам во живо.
На денешен ден, во 1968, во Велика Британија е издаден A Saucerful Of Secrets.
Моја омилена песна од албумот е Set The Controls for The Heart of The Sun.
Хеј, Рик го имаш на аватар, мора да ти е најуба Remember a day. Да, таја ми е најуба
![]()