PES 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бре луѓе, мене ми се симна за саат време. Што интернет ќе беше тој вашиот...? :icon_lol:

Повеќе прикачува, него што симнува :D
Го намалив сега аплоадирањето на 10-ка, вика за час време демек готова ќе била. Ме плаши само да не не ми ја прифати. 13-ката на најлоУ чинеше.

so kolku tera torentot od zamunda?
Da znam dali da odam da ja spustam na opticki vo internet kafe

Ја симнав и подобрена е доста од 2013,ми се свиѓа доста..само што демото на фифа 14 повеќе ми привлече внимание и мислам дека ќе биде подобра од пес 14,сепак направена е доста пореално,и подоборени се движењата на играчите,пасовите се ептен подобрени..

Ја снимив и ја пуштив. Малце ми е чудна, бар у гејмплеј, сепак различна е.
Али ми се свиѓа како е целосно.
Треилерите ми беа многу ФИФА некако, ама кога ја играм не баш ФИФА look like.

Малце фаците ги заебале, али тоа е мање битно.

Дечки, линкови и серијали не е дозволено.

Може некој да ми фотне наместени контроли за тастатура и гејмад? Одамна беше, сум заборавил, неможам да наместам никако.

Дај нека каже некојкако да немастам тоа со кракот не ми е јасно

Ретардиран инстал е, нема одпакување > инстал > копирање крак и играње.

Треба играта да ја имаш како виртуал драјв, т.е маунтнаш ја играта, а во кракот имаш уште едно цеде за маутнување.

Т.Е правиш two images

Може некој да ми фотне наместени контроли за тастатура и гејмад? Одамна беше, сум заборавил, неможам да наместам никако.

Оди кај што ти е инсталирана играта, и барај Settings, таму имаш опција за контролите

Мене vram и cpu ми ги дава како Unable, црвени. Обично ми биле Bad или средни, но овој пат црвени се. Колку што памтам имав сличен проблем на стариот компјутер, ама не ми текнува како го надминав, нешто со доинсталирање на драјвери. Да не има некој некое решение?

Во старо време играва ќе беше на 10 CD-a :pos:

Или на piratebay, crack only reloaded.

Кажете ми со кое програмче да го снимам гемплејот, да видете што срање пуштиле годинава јапанциве. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom