PES 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Како што разбрав оваа верзија се игра така што мора цело време да биде маунтувана со daemon. Оваа ќе ми биде колку да ја испробам, а подобра верзија (Reloaded?) кога ќе излезе ќе ја симнам пак.

25% ми е сега

Шо ми менува мене еден mount да го направам, ништо страшно. И браќата ни бугари ставија торент. :)

Битно е да нема багови, да не крашнува, па шо ако е со виртуал-цд?

Битно е да нема багови, да не крашнува, па шо ако е со виртуал-цд?

ке треба без везе да го чуваш и iso фајлот, иначе без маун ја инсталираш и го бришешт после тоа само мувла да не фака на хардискот

ке треба без везе да го чуваш и iso фајлот, иначе без маун ја инсталираш и го бришешт после тоа само мувла да не фака на хардискот

A ако треба пак да ја преинсталираш? Ќе ја спушташ од нет, опет? :D

A ако треба пак да ја преинсталираш? Ќе ја спушташ од нет, опет? :D

па до сега ми се нема десено да треба да преинталирам некоја игра а и да треба 300 гига како ке се потрошат

Ја симна некој ? Јас пред пола саат ја ставив да се симнува а до сега само 1% се спуштило :mad:

па личери има многу пошто е тазе незнам што сакате со фул спид сигурно нема да иде

It's more FIFA than anything else. Акциите се пореални, не делува како да е истото па истото секоја акција и механички креирања на акции, движењата се автентични за секој играч исто како реалната верзија (кај Роналдо посебно го заприметив, како да го гледам на ТВ). Дуплите пасови се одлични, пасовите од прва, и генерално играта е подобрена скоро во се. :)

Kaj мене 41 процент дојде симнато, а шиба можи 2 часа и кусурот :)

И после да не ми ја игра, ќе се самоотепам :D

Аман бре луѓе, мене ми се симна за саат време. Што интернет ќе беше тој вашиот...? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom