- Член од
- 28 февруари 2012
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 0
Еве линк за да симниш коментаторлинк за да симнам коментатор???![]()
http://www.pes-patch.com/2011/09/pes-2012-commentary-map-v1-0-by-omar-ahmed.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве линк за да симниш коментаторлинк за да симнам коментатор???![]()
^Не само ти, верувам дека сите повеќе можат да одбранат пенал отколку да не примат гол од слободен удар. Па мамата, Таиво шутира и од 40 метри ми дава гол од слободен. 90% од слободните што ми ги шутирале ми давале голови. Повеќе голови имам така примено, отколку од игра. Се навикнав на се, и на дебилноста на голманите, и на Роналдињо-потези на некој чкљ играч како Диаме, ама за ова не најдов лек, се случува да направиш фаул и тука е крајот, ставам и играч на гол линијата и пак не бива, ја цепаат мрежата.
Пуштив со Арсенал да видам што како.
3 натпревари изиграв. 0-2-1
Против Јунајтед 2-0 изгубив на гости. Примив еден глуп гол, кој имаше големо влијание и примив уште еден.
Со Тотенхем 1-1 на гости. Водев, па примив гол у 80 и некоја минута. Глуп гол, голманов наместо да ги пружи рацете, он го имаше ставот со рацете до тело(Се предавам, само дланките до рамо).
Со КПР 1-1 дома. Одбранив пенал(шансите да примам ЈАС гол од пенал се помали отколку од слободен). После примив гол од пенал, па дадов гол од пенал у 88'.
Момент во овие 3 средби. Измената во Јунајтед. Руни аут, Амос ин.
Едвај акции праев, пасови едвај сврзував.
Немам пораз први 5 кола ама само 2 победи и е ептен тешко ама зато играм, инаку изгубив од ПСВ квалификациската за лига на шампиони дома 2-3, ама на гости all out attack и тепав 1-4![]()
Добар си ти, играш у ЛШ. Мене у ЛЕ дирекно ме фрли играта.....
Ја МЛ си фурам иначе со Јуве. Имав у лига серија од 9 порази по ред, бев дури и 16 место едно време, ама после направив реми и дури 12 победи по ред. Играва е ретардирана во секој поглед. Не само по АИ-то кое сите го запознаа, туку и на Leave To Coach(како и да беше на 2012) губам од се и сешто. Губам дома од последно пласирана екипа, ама после на гости на ист начин, ги тепам Милан или Интер.
ЈАКА ИГРАТА!!!Јак голмановМада Фака голче![]()
![]()