- Член од
- 28 февруари 2012
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 0
Еве линк за да симниш коментаторлинк за да симнам коментатор???
http://www.pes-patch.com/2011/09/pes-2012-commentary-map-v1-0-by-omar-ahmed.html
Еве линк за да симниш коментаторлинк за да симнам коментатор???
И ја примав голови од слободен насекое ама имат една финта што ЕПТЕН помагат и гол од слободен немам примено којзнајт од кога. Значи пред да ти шутнит играчот, голманот го поместуваш на средина на голот, значи точно на средина и НЕМА шанси да ти дат гол. (Ова не важи за Роналдо, ми има дајно неколку гола на страна на голманот, не преку жив ѕид). Не можам да најдам на youtube ама ќе пишам ко ќе играм оти н памет не ми текнува сега^Не само ти, верувам дека сите повеќе можат да одбранат пенал отколку да не примат гол од слободен удар. Па мамата, Таиво шутира и од 40 метри ми дава гол од слободен. 90% од слободните што ми ги шутирале ми давале голови. Повеќе голови имам така примено, отколку од игра. Се навикнав на се, и на дебилноста на голманите, и на Роналдињо-потези на некој чкљ играч како Диаме, ама за ова не најдов лек, се случува да направиш фаул и тука е крајот, ставам и играч на гол линијата и пак не бива, ја цепаат мрежата.
Немам пораз први 5 кола ама само 2 победи и е ептен тешко ама зато играм, инаку изгубив од ПСВ квалификациската за лига на шампиони дома 2-3, ама на гости all out attack и тепав 1-4Пуштив со Арсенал да видам што како.
3 натпревари изиграв. 0-2-1
Против Јунајтед 2-0 изгубив на гости. Примив еден глуп гол, кој имаше големо влијание и примив уште еден.
Со Тотенхем 1-1 на гости. Водев, па примив гол у 80 и некоја минута. Глуп гол, голманов наместо да ги пружи рацете, он го имаше ставот со рацете до тело(Се предавам, само дланките до рамо).
Со КПР 1-1 дома. Одбранив пенал(шансите да примам ЈАС гол од пенал се помали отколку од слободен). После примив гол од пенал, па дадов гол од пенал у 88'.
Момент во овие 3 средби. Измената во Јунајтед. Руни аут, Амос ин.
Едвај акции праев, пасови едвај сврзував.
Добар си ти, играш у ЛШ. Мене у ЛЕ дирекно ме фрли играта.....Немам пораз први 5 кола ама само 2 победи и е ептен тешко ама зато играм, инаку изгубив од ПСВ квалификациската за лига на шампиони дома 2-3, ама на гости all out attack и тепав 1-4
Немам играно лига на во друго првенство ама ќе пробам баш еве со Наполи Итаљанско, ама мислам дека во Англиско е најтешко.Добар си ти, играш у ЛШ. Мене у ЛЕ дирекно ме фрли играта.....
Ја МЛ си фурам иначе со Јуве. Имав у лига серија од 9 порази по ред, бев дури и 16 место едно време, ама после направив реми и дури 12 победи по ред. Играва е ретардирана во секој поглед. Не само по АИ-то кое сите го запознаа, туку и на Leave To Coach(како и да беше на 2012) губам од се и сешто. Губам дома од последно пласирана екипа, ама после на гости на ист начин, ги тепам Милан или Интер.
Јак голмановМада Фака голче
ЈАКА ИГРАТА!!!Јак голмановМада Фака голче