PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
Ja instalirav igrata i taman koa ke stigne do toa sto kreiras sopstven avatar, se blokira i taka celo vreme... Inace na Laptop sakav da ja probam- Toshiba Satellite Interl Pentium P6200, 2.13 GHz. Integrirana grafika... Inaku na istiov Laptop ja igram i Call of Duty MW3, taka da ne veruvam da e nesto do konfiguraciite na laptopot,

Може ли некој да ми каже каде во Скопје можам да ја купам PES 2011 за Playstation 2? Фала ви однапред!

Спуштив некој пач таму нов пред 20 дена и сега кога сакам да играм менаџер т.е. кога ке ја местам формацијата со кои играчи да играм ми се гаси играта .. некој со ваков или сличен проблем да каже како да го решам ..

Момци ај малце помош .. !
сега вака , сега сакам да ги стаам balls pack http://www.pes-patch.com/category/pes-2012-balls но незнам каде .. незнам како да ги напраам .. имам пробувано да ги ставам но ништо .. ај помош малце ако некој знае малце подетално да објасни .. !

Ја даунлоадирав PES 2012 кога излезе но го форматирав компјутерот и заборавив да ја инсталирам, моментално ја играм FIFA 12 и што викате вие, како е во споредба со FIFA 12? Дали вреди да потрошам некој гигабајт на PES '12 ? Или сепак Фифа оваа година е подобра?

pes2013.jpg

BG.jpg

Има ли некој што ја има оргинал за PS3 или Xbox 360, ме интересира кога искача нов DLC од Конами( на пример како овој https://www.konami-pes2012.com/eu/en/2012/02/konami-details-latest-pes-2012-dlc/ со последни трансфери), како се апдејтува и дали се доплаќа нешто за него, за PC ја имам пиратска и само кога ја уклучив кога беше излезен DLCто ми пишуваше во Extra contest да одам за да го симнам, е сеа исто ли ке биде и за PS3 оргинал ако ја имам? Исто и за Пачовите 1.01 па 1.03 имаше дали и за нив се доплака да се симнат?

За ПЦ се бесплатни. Би требало и за конзолите исто да бидат. Обично, што ја уклучиш играта ти се појавува прозорче, кое ти кажува дека има ДЛЦ излезено и спремно за симнување.

^Не само ти, верувам дека сите повеќе можат да одбранат пенал отколку да не примат гол од слободен удар. Па мамата, Таиво шутира и од 40 метри ми дава гол од слободен. 90% од слободните што ми ги шутирале ми давале голови. Повеќе голови имам така примено, отколку од игра. Се навикнав на се, и на дебилноста на голманите, и на Роналдињо-потези на некој чкљ играч како Диаме, ама за ова не најдов лек, се случува да направиш фаул и тука е крајот, ставам и играч на гол линијата и пак не бива, ја цепаат мрежата.
Ленс,Од ПСВ.Сум се чудел каков ултра невиден талент сеуште не игра за Реал/Барселона.Па каков Неимар,Каков Лукас.Месси и Роналдо Гомна да јадат.Сум се чудел играчов што ми праел кога играв против Холандија со Италија.Премногу реално нема што :)

Како да ја играм online знај некој? крак нешто има?

Порано играв ја ПЕС 12, но сега ја немам во компјутерот и зборот ми беше дека ако ја направат срање играта на ПЕС 13 очигледно ќе се откажам од играње на ПЕС ...
Играм ФИФА 12 на менаџер мод и стигнав многу далеку сепак поинтересно е за разлика од ПЕСОТ.
Незнам само во која верзија на ПЕС има на менаџер мод да си ги мењаш клубовите ? На ФИФАТА веќе може да се каже дека тоа го има во секоја верзија...
Овде направиш менаџер и секоја сезона си во еден клуб тоа е негативната страна кај ПЕСОТ !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom