PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
PesEdit не е нелегално, модификација за игра е и бесплатен е од модерите.

Не може линкови од торенти за играта, линкови од рапидшер или од каде било за НЕЛЕГАЛЕН материјал.

Епа онда ако на форумов се стаи торент од тој пач, што е тогаш нелегално?

Отворете го тој ЛЕГЕНД модот многу е подобро од било кој друг. Јас на Професионал губев ненормално и многу тешко се играше, цело време правеа грешки играчите а да не зборам голманот... на Легенд се е подобро, повеќе акции се прават, сите играчи се подобри (вклучувајќи ги и противниците, што ја прави играта поинтересна). Нека пише некој ако има исто или сл. искуство, јас лично од сега играм на Легенд.

Отворете го тој ЛЕГЕНД модот многу е подобро од било кој друг. Јас на Професионал губев ненормално и многу тешко се играше, цело време правеа грешки играчите а да не зборам голманот... на Легенд се е подобро, повеќе акции се прават, сите играчи се подобри (вклучувајќи ги и противниците, што ја прави играта поинтересна). Нека пише некој ако има исто или сл. искуство, јас лично од сега играм на Легенд.

Legend? Мислиш Super Star?... така се викаше нивото после top player како што ми текнува. Инаку и јас играм на тоа ниво со Man City и после 7 натпревари сеуште сум без пораз, односно 5 победи и 2 нерешени, и со само еден примен гол.

Епа онда ако на форумов се стаи торент од тој пач, што е тогаш нелегално?

торентот сам по себе не е нелегален, нелегално е играта да се става...
--- надополнето: Oct 1, 2011 5:44 PM ---
Legend? Мислиш Super Star?... така се викаше нивото после top player како што ми текнува. Инаку и јас играм на тоа ниво со Man City и после 7 натпревари сеуште сум без пораз, односно 5 победи и 2 нерешени, и со само еден примен гол.

Дај бе некад коа веќе се знаеме да те викнам кај мене, 2в2 играме се заебаваме со другарчиња. :)

Е па можно е, јас пошто играм на Шпански овде пишува Leyenda па мислев дека е Легенд на анг. верзија...

Резултатот со Болоња е против Super Star.
Ни логички, ни реално тој резултат не е остварлив.

PES2012 PSD patch by Milan & Coolactive work in progress (50%)
PSD stats
All league and competition balls, logos and amblems
PS3 pad

Premier League
Ligue 1
Serie A
Eredivisie
Liga BBVA
Liga Zon Sagres
Bundesliga

Other Europa (32 teams)
Other Latin-America (40 teams)

UEFA Champion League (all 32 teams)
Copa Santander Libertadores
Наскоро треба да биде готов овој пач лани беше топ за 2011 со ПСД оцените не со овие од КОНАМИ и тогаш ќе почнеме Мастер лига

има пуштено пес 12 или ќе се чека како за фудбал менаџерот 12ката?

Очајно ми треба Registration Code ако може некој да ми прати по порака.... фала однапред

Почнав Лига Англиска со Арсенал. Плеј оф утакмицата ми се падна АЕК - дома 1-1 на гости 3-3 поминав. Гости Виган 1-1, гости Евертон 1-1, дома ВБА 2-2, дома Свонси 2-2, WTF??? се ова на Super Star, ко да е створена играва за нерешено а се турам од шанси ама не сака да влези!

Почнав Лига Англиска со Арсенал. Плеј оф утакмицата ми се падна АЕК - дома 1-1 на гости 3-3 поминав. Гости Виган 1-1, гости Евертон 1-1, дома ВБА 2-2, дома Свонси 2-2, WTF??? се ова на Super Star, ко да е створена играва за нерешено а се турам од шанси ама не сака да влези!

Исто и кај мене :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom