па ако си го ставил на ПЕС11 пачот што е за ПЕС12 туе тие грешката![]()
пеерче си ја згрешил годината![]()
е добро де 2012, моја грешка... дај нека кажи некој некое решение....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па ако си го ставил на ПЕС11 пачот што е за ПЕС12 туе тие грешката![]()
пеерче си ја згрешил годината![]()
PesEdit не е нелегално, модификација за игра е и бесплатен е од модерите.
Не може линкови од торенти за играта, линкови од рапидшер или од каде било за НЕЛЕГАЛЕН материјал.
Епа онда ако на форумов се стаи торент од тој пач, што е тогаш нелегално?
Отворете го тој ЛЕГЕНД модот многу е подобро од било кој друг. Јас на Професионал губев ненормално и многу тешко се играше, цело време правеа грешки играчите а да не зборам голманот... на Легенд се е подобро, повеќе акции се прават, сите играчи се подобри (вклучувајќи ги и противниците, што ја прави играта поинтересна). Нека пише некој ако има исто или сл. искуство, јас лично од сега играм на Легенд.
Епа онда ако на форумов се стаи торент од тој пач, што е тогаш нелегално?
Legend? Мислиш Super Star?... така се викаше нивото после top player како што ми текнува. Инаку и јас играм на тоа ниво со Man City и после 7 натпревари сеуште сум без пораз, односно 5 победи и 2 нерешени, и со само еден примен гол.
Legend? Мислиш Super Star?... така се викаше нивото после top player како што ми текнува. Инаку и јас играм на тоа ниво со Man City и после 7 натпревари сеуште сум без пораз, односно 5 победи и 2 нерешени, и со само еден примен гол.
Почнав Лига Англиска со Арсенал. Плеј оф утакмицата ми се падна АЕК - дома 1-1 на гости 3-3 поминав. Гости Виган 1-1, гости Евертон 1-1, дома ВБА 2-2, дома Свонси 2-2, WTF??? се ова на Super Star, ко да е створена играва за нерешено а се турам од шанси ама не сака да влези!
Konami dont want you to have funИсто и кај мене![]()