PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Дали постои можност идиотиве со пач да ги поправат голманите и слободните удари на AI да ги направат реални? Ако постои таква можност, дали они би го направиле тоа?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Дај бе пркачете го на мегааплауд торентот од замунда на Англиски

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Дали постои можност идиотиве со пач да ги поправат голманите и слободните удари на AI да ги направат реални? Ако постои таква можност, дали они би го направиле тоа?
Конами сигурно не - некој друг можда ама тешко...

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
ima nekoj kupeno od tuka cd-key... ako kupam za 30 dolari ke mozam li da igram Online, sigurno li e ??
да,па јас заради тоа сакам да купам ...
--- надополнето: Sep 30, 2011 6:11 PM ---
дајте торент по пп за песов :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Па веќе излезе пачот со подобрен AI од Конами, меѓутоа незнам дали ова се однесува и за голманите...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ептен сум возбуден после неколку утакмици во мастерлигата и мора да го споделам моето мислење за играта:СРАЊЕЕЕ,СРАЊЕЕЕЕ НЕВИДЕНО СРАЊЕЕ,ГОЛМАНИ СРАЊЕ,А.И. СРАЊЕ

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
ептен сум возбуден после неколку утакмици во мастерлигата и мора да го споделам моето мислење за играта:СРАЊЕЕЕ,СРАЊЕЕЕЕ НЕВИДЕНО СРАЊЕЕ,ГОЛМАНИ СРАЊЕ,А.И. СРАЊЕ
Сеа некој ќе ти пише, НЕ ЗНАЕШ ДА ИГРАШ
А се горе пишано е точно. Многу работи се сјебани, аи мастер лигата е ито катастрофа напраена.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Сеа некој ќе ти пише, НЕ ЗНАЕШ ДА ИГРАШ
А се горе пишано е точно. Многу работи се сјебани, аи мастер лигата е ито катастрофа напраена.
баш зборев со еден исто од форумов дека како и секоја година ќе ја сјебат работата јапнците,голманите се полоши од лани тоа е факт и играта на топплеер е тешка катастрофа,два гола од слободен ми даде некој шкљ играч таму незнам кој беше ни името не му го знам од пи*ке си материне и тоа двата у агол,а она голманине боље да ги немало.Разочаран сум

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Де бе луѓе вие сите што барате Торенти, колку торент страни знаете што неможете да најдете еден бар и да ја симнете? Секој втор коментар е „Дај торент“

Kajgana Shop

На врв Bottom