- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
На замунда излезе торент со англиски коментатор.
Навали народе
Навали народе
Ако може линк по ПП?На замунда излезе торент со англиски коментатор.
Навали народе
порачал некој cdkey од тука
http://www.cdkeysgames.com/buy-fifa2012-cdkey/buy-Pro-Evolution-Soccer-2012-pre-order
значи само cdkey си нарачуваш 30 долари и го имаш одма на емаил подобро здравје
Конами сигурно не - некој друг можда ама тешко...Дали постои можност идиотиве со пач да ги поправат голманите и слободните удари на AI да ги направат реални? Ако постои таква можност, дали они би го направиле тоа?
да,па јас заради тоа сакам да купам ...ima nekoj kupeno od tuka cd-key... ako kupam za 30 dolari ke mozam li da igram Online, sigurno li e ??
Па веќе излезе пачот со подобрен AI од Конами, меѓутоа незнам дали ова се однесува и за голманите...Дали постои можност идиотиве со пач да ги поправат голманите и слободните удари на AI да ги направат реални? Ако постои таква можност, дали они би го направиле тоа?
Сеа некој ќе ти пише, НЕ ЗНАЕШ ДА ИГРАШептен сум возбуден после неколку утакмици во мастерлигата и мора да го споделам моето мислење за играта:СРАЊЕЕЕ,СРАЊЕЕЕЕ НЕВИДЕНО СРАЊЕЕ,ГОЛМАНИ СРАЊЕ,А.И. СРАЊЕ
Абе не знајте да игратеСеа некој ќе ти пише, НЕ ЗНАЕШ ДА ИГРАШ
А се горе пишано е точно. Многу работи се сјебани, аи мастер лигата е ито катастрофа напраена.
баш зборев со еден исто од форумов дека како и секоја година ќе ја сјебат работата јапнците,голманите се полоши од лани тоа е факт и играта на топплеер е тешка катастрофа,два гола од слободен ми даде некој шкљ играч таму незнам кој беше ни името не му го знам од пи*ке си материне и тоа двата у агол,а она голманине боље да ги немало.Разочаран сумСеа некој ќе ти пише, НЕ ЗНАЕШ ДА ИГРАШ
А се горе пишано е точно. Многу работи се сјебани, аи мастер лигата е ито катастрофа напраена.