PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Со Барса прва утакмица,против Реал Мадрид. 3-1 на Топ Плеер.ГАЗАМ!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Кој го тргам тоа ми дава ерор и неможе да ја покрене играта
Замени го фајлот што го пишав погоре со оној од БојанРнР и ќе немаш проблем. Кај мене пробано, работи.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Дај некој ако знае нека каже како да мавнам на Англиски да ми биде ... ова нишо не разбирам на немачки , коментарот го сменив али дурогот тоа текст или како се вика неможам да најдам :D

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ај по ПП некој нека ми пушти испробан торент со англиски коментар.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
E да ве прашам кој е најдобар, така сигурен торент од играта, сакам да ја слимнам па не сакам да се заебам со лош торент, нека постира линк некој, по можност од замунда, има таму две, но незнам која да ја слимнам, бугарски не ми се чита таму неможам да ги разберам. Нека стави линк некој. Поздрав :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
eve ti ja ovoj go spustiv germanskiov imas komentar angliski da spustis na kraj od linkot + eve link za : angliski da ti bide cela igra .... a eve ti za ML da si igras so originalnite ekipi ...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Значи линкови со торенти со фајлови од играта и било што поврзано со оригиналните фајлови, НЕ.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Иначе англискиот коментар работи, конвертиран е од XBOX360 верзијата, кога ќе го симнувате гледајте да е околку 444мб, има еден од 370~ и е од PES2011 и катастрофа е.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Иначе англискиот коментар работи, конвертиран е од XBOX360 верзијата, кога ќе го симнувате гледајте да е околку 444мб, има еден од 370~ и е од PES2011 и катастрофа е.
Сигурно не е од XBOX 360 пошто ни за ПАЛ ни за НТСЦ нема англиска верзија никаде (верувај сите можни форуми, варез и торент сајтови, вклучувајќи приватни каде тешко се влага, ги поминав и никаде нема англиска верзија) така да не е од тоа :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Сигурно не е од XBOX 360 пошто ни за ПАЛ ни за НТСЦ нема англиска верзија никаде (верувај сите можни форуми, варез и торент сајтови, вклучувајќи приватни каде тешко се влага, ги поминав и никаде нема англиска верзија) така да не е од тоа :)
:) Јас така прочитав, иначе работи се ок, ама најсигурно кога ќе излезе англиската верзија за пц тогаш ќе го имаме оргиналот.
И германскиот не е лош, подобар е од францускиот :pos:

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
:) Јас така прочитав, иначе работи се ок, ама најсигурно кога ќе излезе англиската верзија за пц тогаш ќе го имаме оргиналот.
И германскиот не е лош, подобар е од францускиот :pos:
Мене само менито ме заебава пошто не ми е на англиски, иначе коментаторот планирам и понатаму да ми биде Шпанец пошто поинтересно е :)

Kajgana Shop

На врв Bottom