PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
PesEdit не е нелегално, модификација за игра е и бесплатен е од модерите.

Не може линкови од торенти за играта, линкови од рапидшер или од каде било за НЕЛЕГАЛЕН материјал.
Епа онда ако на форумов се стаи торент од тој пач, што е тогаш нелегално?

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Отворете го тој ЛЕГЕНД модот многу е подобро од било кој друг. Јас на Професионал губев ненормално и многу тешко се играше, цело време правеа грешки играчите а да не зборам голманот... на Легенд се е подобро, повеќе акции се прават, сите играчи се подобри (вклучувајќи ги и противниците, што ја прави играта поинтересна). Нека пише некој ако има исто или сл. искуство, јас лично од сега играм на Легенд.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Отворете го тој ЛЕГЕНД модот многу е подобро од било кој друг. Јас на Професионал губев ненормално и многу тешко се играше, цело време правеа грешки играчите а да не зборам голманот... на Легенд се е подобро, повеќе акции се прават, сите играчи се подобри (вклучувајќи ги и противниците, што ја прави играта поинтересна). Нека пише некој ако има исто или сл. искуство, јас лично од сега играм на Легенд.
Legend? Мислиш Super Star?... така се викаше нивото после top player како што ми текнува. Инаку и јас играм на тоа ниво со Man City и после 7 натпревари сеуште сум без пораз, односно 5 победи и 2 нерешени, и со само еден примен гол.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Епа онда ако на форумов се стаи торент од тој пач, што е тогаш нелегално?
торентот сам по себе не е нелегален, нелегално е играта да се става...
--- надополнето: Oct 1, 2011 5:44 PM ---
Legend? Мислиш Super Star?... така се викаше нивото после top player како што ми текнува. Инаку и јас играм на тоа ниво со Man City и после 7 натпревари сеуште сум без пораз, односно 5 победи и 2 нерешени, и со само еден примен гол.
Дај бе некад коа веќе се знаеме да те викнам кај мене, 2в2 играме се заебаваме со другарчиња. :)

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Е па можно е, јас пошто играм на Шпански овде пишува Leyenda па мислев дека е Легенд на анг. верзија...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Резултатот со Болоња е против Super Star.
Ни логички, ни реално тој резултат не е остварлив.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
PES2012 PSD patch by Milan & Coolactive work in progress (50%)
PSD stats
All league and competition balls, logos and amblems
PS3 pad

Premier League
Ligue 1
Serie A
Eredivisie
Liga BBVA
Liga Zon Sagres
Bundesliga

Other Europa (32 teams)
Other Latin-America (40 teams)

UEFA Champion League (all 32 teams)
Copa Santander Libertadores
Наскоро треба да биде готов овој пач лани беше топ за 2011 со ПСД оцените не со овие од КОНАМИ и тогаш ќе почнеме Мастер лига

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
има пуштено пес 12 или ќе се чека како за фудбал менаџерот 12ката?

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Очајно ми треба Registration Code ако може некој да ми прати по порака.... фала однапред

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Почнав Лига Англиска со Арсенал. Плеј оф утакмицата ми се падна АЕК - дома 1-1 на гости 3-3 поминав. Гости Виган 1-1, гости Евертон 1-1, дома ВБА 2-2, дома Свонси 2-2, WTF??? се ова на Super Star, ко да е створена играва за нерешено а се турам од шанси ама не сака да влези!

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Почнав Лига Англиска со Арсенал. Плеј оф утакмицата ми се падна АЕК - дома 1-1 на гости 3-3 поминав. Гости Виган 1-1, гости Евертон 1-1, дома ВБА 2-2, дома Свонси 2-2, WTF??? се ова на Super Star, ко да е створена играва за нерешено а се турам од шанси ама не сака да влези!
Исто и кај мене :)

Kajgana Shop

На врв Bottom