PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Е што е проблемот со мојот ебен компјутер :mad: :mad:
Со Dual-Core 2.80 , Ge force 8400 i 2 gb ram Не МОЖам ДА ЈА ИГРАМ НИ НА LOW SETTINGS
СЕЦКА КОРНЕ СЕЦКАЊЕ 10 FPS ШТО Е ПРОБЛЕМОТ !?!??!
колку инца ти е мониторот

Член од
29 септември 2008
Мислења
101
Поени од реакции
12
Сакам да ја играм Online .. направив ID на KONAMI али ми вика дека ми е грешен Registration Code .. малце помош ???? :salut:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Љољ, па потренирајте малце и совладајте го начинот на подавање и шутирање на играта. Сте изиграле две утакмици гарант и одма подавањето не ви чинело. Топ си е подавањето, баш сегмент што очајно и фалеше на играва. Ја подаваш на кој сакаш, како сакаш, кога сакаш и колку јако сакаш. Све се постигнува со малце тренинг :)

Иначе на мастер лигава ги доведов Срна и Лам двајцата за околу 12м и сеа одбраната ми е преѕверска. Се паднав со некои анонимци од ПЕС лигата у ЛШ, типчињата втори у група завршија позади Арсенал и пред Милан :tapp:

Нема да ги потценам, али очекувам да ги расторпедирам :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Што формација најчесто користите во Мастер Лига ? Jа играм со Атлетико Мадрид, 4 победи и 1 пораз у Лига (Реал ги тепав у гости :) ), Куп Уефа Оксер ги тепав дома, и нерешено со Сити. Повеќето од головите ми се постигнати по центаршутеви или нивни грешки, затоа дај препорачајте некоја добра формација, офанзивна, а и оние останатите во гејм план ми се чини беа, кажете како ги местите, пошо тапа сум за тие работи. :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Брат преинсталирај го имаш вируси 100%. Ако ти сецка само на игри тоа е најверојатно ако не вди во БИОС накој мод ти работи дискот: IDE, AHCII, RAID
PS: RAID не треба да е во нникој случај. Ако е на RAID затоа ти кочи!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Значи не знам што не е во ред веќе аман??? Играва како да е програмирана да станува се потешка и потешка како играш повеќе натпревари. Го играв демото и беше ОК и голови давав и примав имаше рамнотежа дури и на топ плеер се носев рамноправно со една Барса. Сега како шо играм со тек на време се потешка ми е играва. Изиграв една сезона со Јунајтед и арно беше 3 завршив. Сега ја почнав вторава и катастрофа сум. Веќе 10 натпревари се случува истото сценарио: обично прв давам гол, и после мнооогу ретко да дадам и втор. Тие одма во второто полувреме сјачуваат и ти израмнуваат најчесто со некоја страшна контра, твоите дефанзивци како од втора лига да се, нивните напаѓачи се совршени, ти одиш во напад, тие се бранат со 8 играчи и најчесто натпреварите завршуваат нерешено или ако примам гол прв губам. Со Руни шо дека е јак скоро и да не можеш ништо сам да направиш, одма било кој противнички играч ти ја зема топката. Дај кажете некои совети за подесувања, формации нешто.....да се подобрам, вака нерви искинав...

П.С. Сето погоре напишано е на про јачина. Сега ќе пробам на топ да видам како е.

Еве како е:

Против Славија Прага дома за 16 мин. губам 0-2 со еден гол од контра и совршено изведен слободен удар :(

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Незнам што да ти речам. Ја играм со Арсенал 4-3-3 со еден CF и два SS и давам бар по 2 гола на утакмица. Напад концентриран по средина ми е наместено и ништо посебно друго. Инаку кој бара јаки играчи на Master League земете те го Аршавин, не е нормален 21 гол и 14 асистенции имам со него вкупно прва сезона.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Значи не знам што не е во ред веќе аман??? Играва како да е програмирана да станува се потешка и потешка како играш повеќе натпревари. Го играв демото и беше ОК и голови давав и примав имаше рамнотежа дури и на топ плеер се носев рамноправно со една Барса. Сега како шо играм со тек на време се потешка ми е играва. Изиграв една сезона со Јунајтед и арно беше 3 завршив. Сега ја почнав вторава и катастрофа сум. Веќе 10 натпревари се случува истото сценарио: обично прв давам гол, и после мнооогу ретко да дадам и втор. Тие одма во второто полувреме сјачуваат и ти израмнуваат најчесто со некоја страшна контра, твоите дефанзивци како од втора лига да се, нивните напаѓачи се совршени, ти одиш во напад, тие се бранат со 8 играчи и најчесто натпреварите завршуваат нерешено или ако примам гол прв губам. Со Руни шо дека е јак скоро и да не можеш ништо сам да направиш, одма било кој противнички играч ти ја зема топката. Дај кажете некои совети за подесувања, формации нешто.....да се подобрам, вака нерви искинав...

П.С. Сето погоре напишано е на про јачина. Сега ќе пробам на топ да видам како е.

Еве како е:

Против Славија Прага дома за 16 мин. губам 0-2 со еден гол од контра и совршено изведен слободен удар :(

Со Славија 3-3 и тоа тие имаа црвен картон. Сега во ПЛ со Сити дадов прв гол си изгубив 2-3 :tapp: ми дадоа гол од офсајд.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
^^

Немам играно некоја лига, но секогаш на Top Player ко ќе играм пријателска со Интер или Барселона секогаш победвам.. :toe: А за слободен ко ќе им напрам до 24метри, сигурно е гол, без разлика со кого играм (или кој шутират whatever).

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Старата добра финта :) играчот го ставаш близу најдалечната статива на голманот и 90 % спасува чист гол :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Влатко го купи Ван Дер Вил? рече дека ќе го купиш... иначе го купив Касано за 3.700.000 а го продадов за 4.800.000 за една полусезона а со 2 милиона купив 26-годишен напаѓач од ПСЖ, Хоарау. Малку е тромав (спор) али техника и шут :drk: Многу добар совет од мене: за лево крило и лев бек ви го препорачувам Емануелсон, за класичен или страничен напаѓач ви го препорачувам Луис Суарез а за десен бек ви го препорачувам Ван Дер Вил (дечкото е неприкосновен). Послушајте ме барем за некој од овие тројца играчи, нема да се покаете :wink:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Супер игра на Професионал освоив ЛШ Милан 3 - 1 Челзи.

- БравоС за играва.

Kajgana Shop

На врв Bottom