PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Што формација најчесто користите во Мастер Лига ? Jа играм со Атлетико Мадрид, 4 победи и 1 пораз у Лига (Реал ги тепав у гости :) ), Куп Уефа Оксер ги тепав дома, и нерешено со Сити. Повеќето од головите ми се постигнати по центаршутеви или нивни грешки, затоа дај препорачајте некоја добра формација, офанзивна, а и оние останатите во гејм план ми се чини беа, кажете како ги местите, пошо тапа сум за тие работи. :)

Кажете не бидете педери. :P

Пишав поназад види.

--- надополнето ---

Греота е детето да му помогниме да не плачи:kesa:

Пред да го инсталирам овој, треба и 0.1 или не ??

--- надополнето ---

Незнам на која страна е пачав ама го зачував линкот. Оти многу страни има за читање.

линк: http://downloads.gamingaccess.com/download_zone/get.php?download_id=46701&mirror=4&mirror_category=2&part=1
- Кој трансвери ги нема. И добро ли работи ???

Пред да го инсталирам овој, треба и 0.1 или не ??

--- надополнето ---

Незнам на која страна е пачав ама го зачував линкот. Оти многу страни има за читање.

линк: http://downloads.gamingaccess.com/d...ad_id=46701&mirror=4&mirror_category=2&part=1
- Кој трансвери ги нема. И добро ли работи ???

Не ти треба ништо само инсталирај го.

Добар е,подобар од првиот :)

Доста е подобрена од лани.Ми се допаѓа гејмплејот и графиката.Меѓутоа менито е гомно.Воопшто неможам да се снајдам.Незнам ни формацијата да си ја наместам.И зарем морале ебаниот моушн блур да го ставаат во секој еден риплеј?Правам фаул во рипејот моушн блур иако е тотално непотребен и е грд.Имам шанса моушн блур,давам гол моуш блур.Па да го ебам досаден е веќе.Свирката на судијата е глупава.Движењето на топката понекогаш е глупаво.И дали тоа помошниот коментатор гечка и шушка?
П.С. Како снимените голови да ги претворам во видео фајл?

Влатко го купи Ван Дер Вил? рече дека ќе го купиш... иначе го купив Касано за 3.700.000 а го продадов за 4.800.000 за една полусезона а со 2 милиона купив 26-годишен напаѓач од ПСЖ, Хоарау. Малку е тромав (спор) али техника и шут :drk: Многу добар совет од мене: за лево крило и лев бек ви го препорачувам Емануелсон, за класичен или страничен напаѓач ви го препорачувам Луис Суарез а за десен бек ви го препорачувам Ван Дер Вил (дечкото е неприкосновен). Послушајте ме барем за некој од овие тројца играчи, нема да се покаете :wink:

Влаткооо :nesum:

Мониторот ми е 19 ИНЧИ ФИЛИПС :)
оди во пес settings>specifications>GPu i VRAM треба тие 2 да ти се good
доколку не се треба да инсталираш драјвери за графичка ке ги најдес на

http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk намести таму кој ти е графичка кој опреативрен ти е и инсталирај

Играм со наполи (2ра сезона) 4-3-1-2 со тоа што имам двајца dmf во средина, еден cmf лева страна и карши него rmf - значи нешто налик на 4-4-2 само со поголем осврт на средината. Се друго stick to position, без трте мрте, значи дисциплина и дефанзивна линија со дубина!
Претендирам копачи во стилот на виера, гаргањо, бери итн...и ради тоа ја играам оваа тактика. Нападот е убиствен (лавеци, кавани, вучинич) и се даваат голови претежно од контри.
Приметив после 2ра сезона се отворија уште повеќе, ако во прва победуваа со 2-0 ретко кога 3-0, вчера милан примија 5.
Ако ти помогне тактикава супер (иако искрено за атлетико може да пробаш со отворени крила и по напаѓачки), ако не здравје пробај нешто дивље....башка агуеро го имаш педер еден:icon_mrgr

играм со интер 3та сезона, и сега сфаќам дека пари уствари тешко се генерирале, посебно за плати и за тие агентите што ги земав од топ левел.
играм 4-2-1-3
----------------------------цезар--------------------------
Сантон--------лусио-------младинец еден--ешли кол
----------------Кутињо----------Чави-------------------
--------------------------Хамшик-----------------------
Роналдо--------------Торес------------------Ето

кутињо е ѕверка, иако има слаби оценки, оти сам го праев пред да испадне опшн фајлот.

еве едно голче од него, со челзи за 2-1 пресврт, на крај ја тепав 5-2 во гости.
(малце видеото е тапа, оти со моб снимав, ама ако имате нешо програмче како да ги вадам чисти, отворен сум за совет!)

Абе ај ако не ви е тешко остајте еден линк за да ја симнам ПЕС 11 за компјутерче!
ПС: може сте пишале во предходните страни али ме мрзи сеа да барам!

Играм со наполи (2ра сезона) 4-3-1-2 со тоа што имам двајца dmf во средина, еден cmf лева страна и карши него rmf - значи нешто налик на 4-4-2 само со поголем осврт на средината. Се друго stick to position, без трте мрте, значи дисциплина и дефанзивна линија со дубина!
Претендирам копачи во стилот на виера, гаргањо, бери итн...и ради тоа ја играам оваа тактика. Нападот е убиствен (лавеци, кавани, вучинич) и се даваат голови претежно од контри.
Приметив после 2ра сезона се отворија уште повеќе, ако во прва победуваа со 2-0 ретко кога 3-0, вчера милан примија 5.
Ако ти помогне тактикава супер (иако искрено за атлетико може да пробаш со отворени крила и по напаѓачки), ако не здравје пробај нешто дивље....башка агуеро го имаш педер еден:icon_mrgr

Ма нее, неам ја такви копачи у средина па да играм со таква тактика. Башка повеќе од играчите у средина се брзи и тешко со нив може да задржиш топка. Сменив тактика, сега подобро ми иде, за прв пат постигнав три гола у еден натпреар. :icon_lol: Сега играм вака нешто:

Асенхо

Ујфалуши - Домингез - Переа - Антонио Лопез

Пабло Асунсао

Симао - Хурадо

Рејес - Форлан - Агуеро​

Рејес и Агуеро ми играат LWF и RWF, сите акции преку нив одат, разараат по страните. :) Симао и Хурадо како AMF, Aсунсао DMF. Се на се задоволен сум од оваа формација, ќе видиме натаму како ќе биде... А Агуеро не ме импресионирал многу сеа за сеа, ама затоа пак за Форлан нема што лошо да се каже, 1-на-1 со голман нема утка, а и надвор од шестнаесет ретко промашува. :)

Зошто секој ебан слободен мора да биде гол(без разлика на тоа кој шутира и од каде шутира).
Иначе и јас почнав со Наполи МЛ.На почетокот ги земав Касано 3.5м,Мата 1.5м и Мота 2м.
Еве ја тактиката што ја играм.
52558565.jpg

Сега за сега не иде баш најдобро.Во лига 3 порази од Милан,Јувентус и Лацио,победа против Фиорентина и нерешено со Бреша.
Куп го попив поштено од Бари 4:0.
ЛЕ сега треба да играм против Штудгарт прво коло.

Д'алесандро :zver: За милионче дојде.

4-1-0 скор.

Нерешена само со Џенова. 0-0.
Немам гол досега примено.
1-0 изгубив од некој си JORUDBERG во TIM куп на гости, ке му објаснам сеа дома како идат работите. :)

Иначе слободните се стварно заебани, 100% е гол ако го помине живиот ѕид. Има некои мали багчиња, али ок е се на се.

П.С. Хернанес многу слаб го направиле.

Attachments

• Lazio.JPG
    Lazio.JPG
    44 KB · Прегледи: 10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom