PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Што формација најчесто користите во Мастер Лига ? Jа играм со Атлетико Мадрид, 4 победи и 1 пораз у Лига (Реал ги тепав у гости :) ), Куп Уефа Оксер ги тепав дома, и нерешено со Сити. Повеќето од головите ми се постигнати по центаршутеви или нивни грешки, затоа дај препорачајте некоја добра формација, офанзивна, а и оние останатите во гејм план ми се чини беа, кажете како ги местите, пошо тапа сум за тие работи. :)
Кажете не бидете педери. :P

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Пишав поназад види.

--- надополнето ---

Греота е детето да му помогниме да не плачи:kesa:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Пред да го инсталирам овој, треба и 0.1 или не ??

--- надополнето ---

Незнам на која страна е пачав ама го зачував линкот. Оти многу страни има за читање.

линк: http://downloads.gamingaccess.com/download_zone/get.php?download_id=46701&mirror=4&mirror_category=2&part=1
- Кој трансвери ги нема. И добро ли работи ???

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Пред да го инсталирам овој, треба и 0.1 или не ??

--- надополнето ---

Незнам на која страна е пачав ама го зачував линкот. Оти многу страни има за читање.

линк: http://downloads.gamingaccess.com/download_zone/get.php?download_id=46701&mirror=4&mirror_category=2&part=1
- Кој трансвери ги нема. И добро ли работи ???
Не ти треба ништо само инсталирај го.

Добар е,подобар од првиот :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Доста е подобрена од лани.Ми се допаѓа гејмплејот и графиката.Меѓутоа менито е гомно.Воопшто неможам да се снајдам.Незнам ни формацијата да си ја наместам.И зарем морале ебаниот моушн блур да го ставаат во секој еден риплеј?Правам фаул во рипејот моушн блур иако е тотално непотребен и е грд.Имам шанса моушн блур,давам гол моуш блур.Па да го ебам досаден е веќе.Свирката на судијата е глупава.Движењето на топката понекогаш е глупаво.И дали тоа помошниот коментатор гечка и шушка?
П.С. Како снимените голови да ги претворам во видео фајл?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Влатко го купи Ван Дер Вил? рече дека ќе го купиш... иначе го купив Касано за 3.700.000 а го продадов за 4.800.000 за една полусезона а со 2 милиона купив 26-годишен напаѓач од ПСЖ, Хоарау. Малку е тромав (спор) али техника и шут :drk: Многу добар совет од мене: за лево крило и лев бек ви го препорачувам Емануелсон, за класичен или страничен напаѓач ви го препорачувам Луис Суарез а за десен бек ви го препорачувам Ван Дер Вил (дечкото е неприкосновен). Послушајте ме барем за некој од овие тројца играчи, нема да се покаете :wink:
Влаткооо :nesum:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
Мониторот ми е 19 ИНЧИ ФИЛИПС :)
оди во пес settings>specifications>GPu i VRAM треба тие 2 да ти се good
доколку не се треба да инсталираш драјвери за графичка ке ги најдес на

http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk намести таму кој ти е графичка кој опреативрен ти е и инсталирај

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.850
Поени од реакции
11.509
Играм со наполи (2ра сезона) 4-3-1-2 со тоа што имам двајца dmf во средина, еден cmf лева страна и карши него rmf - значи нешто налик на 4-4-2 само со поголем осврт на средината. Се друго stick to position, без трте мрте, значи дисциплина и дефанзивна линија со дубина!
Претендирам копачи во стилот на виера, гаргањо, бери итн...и ради тоа ја играам оваа тактика. Нападот е убиствен (лавеци, кавани, вучинич) и се даваат голови претежно од контри.
Приметив после 2ра сезона се отворија уште повеќе, ако во прва победуваа со 2-0 ретко кога 3-0, вчера милан примија 5.
Ако ти помогне тактикава супер (иако искрено за атлетико може да пробаш со отворени крила и по напаѓачки), ако не здравје пробај нешто дивље....башка агуеро го имаш педер еден:icon_mrgr

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936
играм со интер 3та сезона, и сега сфаќам дека пари уствари тешко се генерирале, посебно за плати и за тие агентите што ги земав од топ левел.
играм 4-2-1-3
----------------------------цезар--------------------------
Сантон--------лусио-------младинец еден--ешли кол
----------------Кутињо----------Чави-------------------
--------------------------Хамшик-----------------------
Роналдо--------------Торес------------------Ето

кутињо е ѕверка, иако има слаби оценки, оти сам го праев пред да испадне опшн фајлот.

еве едно голче од него, со челзи за 2-1 пресврт, на крај ја тепав 5-2 во гости.
(малце видеото е тапа, оти со моб снимав, ама ако имате нешо програмче како да ги вадам чисти, отворен сум за совет!)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Абе ај ако не ви е тешко остајте еден линк за да ја симнам ПЕС 11 за компјутерче!
ПС: може сте пишале во предходните страни али ме мрзи сеа да барам!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Играм со наполи (2ра сезона) 4-3-1-2 со тоа што имам двајца dmf во средина, еден cmf лева страна и карши него rmf - значи нешто налик на 4-4-2 само со поголем осврт на средината. Се друго stick to position, без трте мрте, значи дисциплина и дефанзивна линија со дубина!
Претендирам копачи во стилот на виера, гаргањо, бери итн...и ради тоа ја играам оваа тактика. Нападот е убиствен (лавеци, кавани, вучинич) и се даваат голови претежно од контри.
Приметив после 2ра сезона се отворија уште повеќе, ако во прва победуваа со 2-0 ретко кога 3-0, вчера милан примија 5.
Ако ти помогне тактикава супер (иако искрено за атлетико може да пробаш со отворени крила и по напаѓачки), ако не здравје пробај нешто дивље....башка агуеро го имаш педер еден:icon_mrgr
Ма нее, неам ја такви копачи у средина па да играм со таква тактика. Башка повеќе од играчите у средина се брзи и тешко со нив може да задржиш топка. Сменив тактика, сега подобро ми иде, за прв пат постигнав три гола у еден натпреар. :icon_lol: Сега играм вака нешто:

Асенхо

Ујфалуши - Домингез - Переа - Антонио Лопез

Пабло Асунсао

Симао - Хурадо

Рејес - Форлан - Агуеро​

Рејес и Агуеро ми играат LWF и RWF, сите акции преку нив одат, разараат по страните. :) Симао и Хурадо како AMF, Aсунсао DMF. Се на се задоволен сум од оваа формација, ќе видиме натаму како ќе биде... А Агуеро не ме импресионирал многу сеа за сеа, ама затоа пак за Форлан нема што лошо да се каже, 1-на-1 со голман нема утка, а и надвор од шестнаесет ретко промашува. :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Зошто секој ебан слободен мора да биде гол(без разлика на тоа кој шутира и од каде шутира).
Иначе и јас почнав со Наполи МЛ.На почетокот ги земав Касано 3.5м,Мата 1.5м и Мота 2м.
Еве ја тактиката што ја играм.

Сега за сега не иде баш најдобро.Во лига 3 порази од Милан,Јувентус и Лацио,победа против Фиорентина и нерешено со Бреша.
Куп го попив поштено од Бари 4:0.
ЛЕ сега треба да играм против Штудгарт прво коло.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909

Д'алесандро :zver: За милионче дојде.

4-1-0 скор.

Нерешена само со Џенова. 0-0.
Немам гол досега примено.
1-0 изгубив од некој си JORUDBERG во TIM куп на гости, ке му објаснам сеа дома како идат работите. :)

Иначе слободните се стварно заебани, 100% е гол ако го помине живиот ѕид. Има некои мали багчиња, али ок е се на се.

П.С. Хернанес многу слаб го направиле.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom