PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Песов ми мењава сам играчи ииии формацијава ми ја мењава. Помош !!! - Да не треба нешто да сменам во Сетигс.

--- надополнето ---

И играва ја зезнатааа оваа година. Графика фаци и др работи се одлични ама гемплејов некако ..... ( глуп ).

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Песов ми мењава сам играчи ииии формацијава ми ја мењава. Помош !!! - Да не треба нешто да сменам во Сетигс.

Коа местиш у формации, тактики пред утакмица...види да не ти е уклучен "coach mode", и нормално- исклучи го :).

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Јас изиграв една сезона со Манчестер и дадов силен отпор до крај ама завршив трет зад Сити и Челзи (шампион). Ме фати една криза на 10-ина натпревари одвај по еден гол давав или ниеден. Ги избркав О'Ши и Браун. На позајмица ги дадов Македа, Хернандез и Гибсон, а ги купив Суарез и Мика Ричардс (ѕвер е :) ). Во новава сезона стартував со скор 2-1-1, па ќе видиме сега што ќе биде.

Инаку има стварно некои работи што нервираат, на пример: Се поретко суди фаул судијава, посебно кога треба за мене да бидат; противничките екипи пак физички се за 20-ина % појаки; многу често даваат идеални акции/голови; кога има скокачка топка блиску до аут нема шанси твојот играч да ја стопира без да му избега во аут....

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Штом ти сецка на low детали на таа конфигурација значи нешто сериозно не е во ред со твојот компјутер.

Јас си ја играм на Core 2 Duo 2.0Ghz, 2GB ram и најважно Nvidia GeForce 7300 GO! наместена на low детали па ја играм комотно на со 20+ fps.

Btw katalonec10 кај тебе стварно сумњам дека може да тргне...
Абе бегај какво тргање!

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
aj molam pomos

go imav istlirano patch0.2 funkcionirase perfektno no imav problemi so pc i go formatirav so toa morav da ja preistaliram i igrata
e sega patchot nikako da proraboti gi ima transverite i iminjata na klubovite no gi nema logata i dresovite go simnav uste ednas pak istiot problem simnav drug patch se slucuva istoto
blagotaram i izvinete poradi latinicava ne sakase da se smeni fontot
pozdrav

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Абе многу лесна е направена Master League?!
На полусезона со Арсенал имам дадено 44 гола а примив само 5! Во групи ко од шала Реал на гости го тепав 5-0 ми се изваја 10 ке им дајв.
Инаку на TOP играм се не ни мислам на полесно никогаш не сум ни пробал!
Тоа значи дека си многу добар :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Неееееееееее. Само што излезе играва не драпај колци :), на 6-ката да :)

--- надополнето ---

Да не не го ставаш OF во My Documents?

--- надополнето ---

Totenham to Offer Van Persie Blockbuster Deal!
хахахахахахаха, немој да не потпишит!
хахахахаххаа

--- надополнето ---

Totenham to Offer Van Persie Blockbuster Deal!
хахахахахахаха, немој да не потпишит!
хахахахаххаа

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ja instalirav igrav staev i krak i se kako so treba ama cim ja uklucim mi izlaga Don`t Send neso ne e u red so igrava ili?

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Можеби не си го добро ископирал кракот, или пробај со друг крак мислам дека е до него :smir:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Ја Down... играта со шпански јазик и нема англиски ако инсталирам било каков пач ке имам ли англиски јазик или ке треба да барам нов пач само за тоа ? :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Коа местиш у формации, тактики пред утакмица...види да не ти е уклучен "coach mode", и нормално- исклучи го :).
- Фала средив ..... :)

пс: Супер графика, малце е потешка ама ке се научам. + Има нови тепачки :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Дадов гол од преку 30 метра, го сејфував и сеа каде да го најдам?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Кога излезе демото го симнав одма и кога го пуштив да го играм ептен ме разочара, подавањата беа лоши, често кога сакав краток пас да дадам само го чепкав копчето за подавање а дегенот ја пукаше со сета сила, ротирањата на играчите беа мизерија кога напаѓав Виља иде во одбрана а Бускетс иде во напад ко шпиц, играчите не ти ја следеа играта ич секој си иде кај сака и еден тон други работи... Решив вчера да ја симнам и целосната верзија и да и дадам шанса... Дене ја инсталирав и изиграв доста игри, ме радува тоа што е подобрена од демото, подавањата се делумно средени, ротациите исто се делумно средени ама ужасно ме нервира што играчите не ти ја пратат играта, на пример идам со Иниеста и Педро место да се отвара од страна или Виља да влегува по средина они ти идат пред нозе и те чекаат да ги поминеш. Друго одбраната е лом, дупки колку сакаш, голманите ужас денес не примив ни еден асален гол се некои дегенски по земја бавни што ретардиран тип ќе ги фати а не голмани од висока класа. Ме нервира исто што на секој фаул дава риплеј ко којзнае што да е... Нафрлувањето исто е малку без осет, одам по крило да нафрлам а никој не влегува треба да чекам да се врати цела нивна одбрана за да има на кој да му нафрлам, а малце само го чепкам копчето за нафрлување и ја рога скрос на другото крило топката со ретки исклучоци кога стварно нафрлува ама никој од напаѓачите не го следат... Дека е подобра од 2010ката подобра е, имаат воведено нови елементи во играта што ти дава поголема слобода (истите што ги имаше во Фифа 2010ка на конзоли), ама не знам изгледа дека Фифата ептен ми направи мерак па од оваа сум разочаран...
Исто, и мене и брат ми не разочара новиов ПЕС а го играме уште од првите делови на ПС1, па таа јапанската верзија Вининг 11, итн.

Го сјебаа фудбалов со тоа енергијата за подавање, ја успорува играта, и при контра ама највише у некои важни моменти у шестнаесетник кога треба да му подаам на тој до мене, треба да се свртам накај него па да гледам да го чепнам копчето да не отиде топкана јабана...
Нафрлањата се безвезе, топкана не знаеш кај ќе отиде.
И тоа со фаулите што ги повтора па и некои безвезе удари на гол, како нервира...
Тоа што викаш, играчите не ја пратат играта...
Глупи ситуации у шестнаесетник, топката ќе го удри на некој у гради и ќе се отркала у гол, ај еднаш-двапати да се случи ама 5-6 пати ? Па, стално кога ќе се одбие топка у шестнаесетник, на 5-10 метри ако ја начекаш, ќе ја удри со некои странични маказици, ептен реално...
Порано кои голови паѓаа од 20-30 метри, сега од 10 удари дали еднаш ќе влезе у гол, многу неефикасни ги направиле играчиве од далечина...
Шутот не го средија, порано се знаеше колку енергија да стиснеш за 20, колку за 30 метри, сега стискаш 2 пати исто, различно ја шутира, паѓаат голови повеќе на среќа, колку ќе ти се откачи енергија...
Пеналине што ги направија толкава филозофија, што му фалеше порано на она - држи ќоше у кое сакаш да шутнеш или само страна и стисни шут. Све мора да искомплицираат...

Не дека не се игра, ја играме со брат ми и со другари, интересна е ама гејмплејот пак е глуп некако...

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Е што е проблемот со мојот ебен компјутер :mad: :mad:
Со Dual-Core 2.80 , Ge force 8400 i 2 gb ram Не МОЖам ДА ЈА ИГРАМ НИ НА LOW SETTINGS
СЕЦКА КОРНЕ СЕЦКАЊЕ 10 FPS ШТО Е ПРОБЛЕМОТ !?!??!

Kajgana Shop

На врв Bottom