PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Го иам во предвид овој од Ајакс шо го викаш. И онака планирам купување на десен бек во Јануари. Мислам уште тоа да појачам и топ ке бидам, посебно за атакување кон трофејот во ЛШ. :) Дуото Касети/Цицињо не изгледа баш јако. :) Овој Касети ке го шитнам доста му беше да игра под мојата палка. :)
Кај мене кога ќе ставам некој играч на трансфер никој не ми го бара :( иначе дај напиши го тимот твој и кој играчи ги купи до сеа?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Абе само Марек Хамшик од Наполи го купив за околу 6м евра, и го продадов Џуљермо Бурдисо за пола милионче. И во Hire Staff си ги зедов сите најдобри тренери, доктори, преговарачи, скаути :) Иначе другото ништо не ми е сменето. Оригиналниот тим на Рома. А ова со шиткањево играчи да, тешко иде, посебно ако пробуваш да се ослободиш од пацерски играчи. Ја би ти препорачал да си заштедиш и време и пари посебно ако си на тесно со финансии, и да им даеш Release на тие што стварно не ти требаат.

Ти со кој тим играш, како ти иде?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ти со кој тим играш, како ти иде?
Играм со Ајакс, единствено го купив Касано и задоволен сум од него. Суарез е стварно посебен фудбалер, а Ван Дер Вил никој неможе да го помине :)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Земи Хамшик за средина, ѕвер е и брзо се развива. Истото важи и за Балотели, али за него ке почекам да го пратам Тоти у пензија па после :) Неам сеа ни пари ни простор за екстра напаѓач у тимот.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Земи Хамшик за средина, ѕвер е и брзо се развива. Истото важи и за Балотели, али за него ке почекам да го пратам Тоти у пензија па после :) Неам сеа ни пари ни простор за екстра напаѓач у тимот.
Не се секирај, играв сезона и со Наполи, втор бев, Хамшик за полушпиц е добар ! :)

Е да, Фреј за голман е НЕНОРМАЛЕН!!!!!!

П.с Робен крило, уффф

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Дони од Рома е појак :) 88 рејтинг ко за почеток, па со малку вложување во неговите тренинзи ке го напраиш уште појак. Фреј незнам, баш скоро играв у купот со Фиорентина, го напунив дечкото :) А голман онака шо ми остаи впечаток Гомес од Тотенхем. Иако ги тепав 1:2, човекот бранеше феноменално и да не им беше он, ке ги искасапев јако.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Дони од Рома е појак :) 88 рејтинг ко за почеток, па со малку вложување во неговите тренинзи ке го напраиш уште појак. Фреј незнам, баш скоро играв у купот со Фиорентина, го напунив дечкото :) А голман онака шо ми остаи впечаток Гомес од Тотенхем. Иако ги тепав 1:2, човекот бранеше феноменално и да не им беше он, ке ги искасапев јако.
Мене најголем впечаток ми остави Фреј па потоа Стекеленбург, Гомес стварно е добар, сеа ме потсети на него. Дефанзифци хмм, Ван Дер Вил, Ранокиа, Сантон, Тиаго, Рафаел итн. А од средњациве ми се свиѓа како игра Хамшик, Снајдер, Швајнштајгер. Напаѓачи, секако Суарез, Робен, К. Роналдо итн.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Како Рејтинзи најммногу креваат Tsaktoyuri(измислен), Vanderbuud(исто измислен), Messi(ем добар рејтинг има, ем иде некаде до 104), Агуеро(не знам почетен, но со 108 иде понатаму, а може и више), Пато(исто добро крева) Fabio и Rafael од Man Utd(добар рејтинг имаат понатаму).

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Џовани дос Сантос е добар!

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Ептен е јака,го напраив и тоа новото,него да ве прашам дали иам шанси да ја инсталирам играва на лаптоп со перформанси:VRAM 128 MB,GPU NVIDIA GeForce FX5200,RAM 512 MB,CPU Intel(R) Celeron(R) CPU 2.35 GHz x 1(2.35 GHz),дека ќе одам на пат а ми се игра многу играва?
LOL, Кај мене со графичка GeForce 8400 512 RAM , 2 GB RAM,
DUAL CORE 2.80 GHZ na low ja igram i secka ne pa kaj tebe...
stfarno caare nekoe za kaj menEE ??
Na low ja igram i pak secka so dual core 2.80 , 2 giga ram i GeForce 8400
Znam deka grafickata mi e za nikade ama za ovaa igra Recomended e 7900 pa nagore ...
Daj help pls na low igram i pak secka:mad:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
знае некој дали има пач само со амблеми, дресови и имиња на тимови... без трансфери

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
LOL, Кај мене со графичка GeForce 8400 512 RAM , 2 GB RAM,
DUAL CORE 2.80 GHZ na low ja igram i secka ne pa kaj tebe...
stfarno caare nekoe za kaj menEE ??
Na low ja igram i pak secka so dual core 2.80 , 2 giga ram i GeForce 8400
Znam deka grafickata mi e za nikade ama za ovaa igra Recomended e 7900 pa nagore ...
Daj help pls na low igram i pak secka:mad:
Штом ти сецка на low детали на таа конфигурација значи нешто сериозно не е во ред со твојот компјутер.

Јас си ја играм на Core 2 Duo 2.0Ghz, 2GB ram и најважно Nvidia GeForce 7300 GO! наместена на low детали па ја играм комотно на со 20+ fps.

Btw katalonec10 кај тебе стварно сумњам дека може да тргне...

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Btw ако сакате добар десен бек можете Сантон од Интер да го земите и тој јако се развива :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Да пишам неколку работи за новиов ПЕС :) Како ОГРОМЕН ПЕС фан је чекав со нетрпение играва и едвај чекав да излезе за да ја земам оригинал да играм онлајн мастер лига. Освен ПЕС ги играв ФИФА 2010 и 2011 на икс бокс и ептен ме изненадија позитивно и се мислев што ќе извадат ПЕС што ќе ја искине зошто ФИФА 11 е скоро совршена фудбалска игра. Кога излезе демото го симнав одма и кога го пуштив да го играм ептен ме разочара, подавањата беа лоши, често кога сакав краток пас да дадам само го чепкав копчето за подавање а дегенот ја пукаше со сета сила, ротирањата на играчите беа мизерија кога напаѓав Виља иде во одбрана а Бускетс иде во напад ко шпиц, играчите не ти ја следеа играта ич секој си иде кај сака и еден тон други работи... Решив вчера да ја симнам и целосната верзија и да и дадам шанса... Дене ја инсталирав и изиграв доста игри, ме радува тоа што е подобрена од демото, подавањата се делумно средени, ротациите исто се делумно средени ама ужасно ме нервира што играчите не ти ја пратат играта, на пример идам со Иниеста и Педро место да се отвара од страна или Виља да влегува по средина они ти идат пред нозе и те чекаат да ги поминеш. Друго одбраната е лом, дупки колку сакаш, голманите ужас денес не примив ни еден асален гол се некои дегенски по земја бавни што ретардиран тип ќе ги фати а не голмани од висока класа. Ме нервира исто што на секој фаул дава риплеј ко којзнае што да е... Нафрлувањето исто е малку без осет, одам по крило да нафрлам а никој не влегува треба да чекам да се врати цела нивна одбрана за да има на кој да му нафрлам, а малце само го чепкам копчето за нафрлување и ја рога скрос на другото крило топката со ретки исклучоци кога стварно нафрлува ама никој од напаѓачите не го следат... Дека е подобра од 2010ката подобра е, имаат воведено нови елементи во играта што ти дава поголема слобода (истите што ги имаше во Фифа 2010ка на конзоли), ама не знам изгледа дека Фифата ептен ми направи мерак па од оваа сум разочаран... Може да не ја имав играно Фифа претходно ќе бев задоволен од оваа али годинава Фифа 11ка за мене е многу подобра. Единствено што би го издвоил подобро на Песот од Фифата е што на Песот поубаво се распознаваат играчите, повеќе ги имаат средено во детали во игра, риплејот и правата за лига на шампиони, се останато и припаѓа на Фифа. Исто приметив без разлика дали играте на аналог или на стрелки на гејмпад играчот нема 360 степени движење пак е во 8 насоки.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Абе многу лесна е направена Master League?!
На полусезона со Арсенал имам дадено 44 гола а примив само 5! Во групи ко од шала Реал на гости го тепав 5-0 ми се изваја 10 ке им дајв.
Инаку на TOP играм се не ни мислам на полесно никогаш не сум ни пробал!

Kajgana Shop

На врв Bottom