PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Ке идеш во едит па во трансвер и ке избереш клуб во кој сакаш да додадеш играч ке одиш адд и ке го бараш во репрезентацја играчот кој сакаш да го додадеш.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
По мене најдобра игра на сите времиња!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
На играва, на Мастер Лига не е исто да си домаќин или гостин. без разлика дали твојот тим е Челзи, Интер, Барса, или некои безвезе тимови.
Пуштив Мастер со Челзи. До сега изиграв само 7 натпревари, од кои дома 2 и на гости 5. Имам 2 победи и 5 порази, во изиграните натпревари, без разлика конкуренција. ПЛ, ЛШ или Купот.

Нивните Напаѓачи> Моите Дефанзивци
Нивните Дефанзивци > Дефанзивци Напаѓачи
Нивниот удар кон гол > Мојот удар кон гол.
Фаулите до сега добиени се 70% - 30% за противникот. Кога они се домаќини, процентот е 95% - 5%.
Еден противнички тим доби пенал, односно фаул што во живо е прашање дали би го добил, било кој. Старт направен врз топка, топката тргната, играчот паѓа. Фаул, Пенал. Пеналите за бранење се GG.

Како шлаг на сево ова, последниов натпревар го играв против Рома на гости, и го изгубив. Според шанси може требаше да тепам, но тоа е кога Тоти ќе ми дава гол од Офсајд.
Се прашувам, до кога на играва како франчиза домаќинот ќе биде фаворизиран, па макар и Вулверхемптон да се.

Друго не знам што да кажам.
Друже, искрено, ама изгледа не те бива во играва.
Јас на сите верзии досега играм мастер-лига на 5 ѕвезди, ама не со Челзи, Интер или Реал, него со оној ЧКЉ тимот на KONAMI. Значи Castolo, Minanda, Gutierrez - звер!, Espimas, Himelez. Кој ги знае нив, ме сфаќа.
Не почнувам прва лига, него втора со нив. И уште почкарт тимови од Вулверхемптон ми ебаваат матер, а не па кога во Купот ќе стигнам со некој прволигаш - Фиорентина, Јуве, Милан...

И како бе мајката јас не се жалам, а ти се жалиш со Челзи?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Друже, искрено, ама изгледа не те бива во играва.
Јас на сите верзии досега играм мастер-лига на 5 ѕвезди, ама не со Челзи, Интер или Реал, него со оној ЧКЉ тимот на KONAMI. Значи Castolo, Minanda, Gutierrez - звер!, Espimas, Himelez. Кој ги знае нив, ме сфаќа.
Не почнувам прва лига, него втора со нив. И уште почкарт тимови од Вулверхемптон ми ебаваат матер, а не па кога во Купот ќе стигнам со некој прволигаш - Фиорентина, Јуве, Милан...

И како бе мајката јас не се жалам, а ти се жалиш со Челзи?
На претходната ретко се дешаваше да губам, 2-3 порази максимум.

И на претходната не се случуваше Дрогба или некој покрупен да биде избуткан од некој 3 пати помал. ТУка секој секого може да бутне, што искрено не е баш реално.
Разбирам Алекс, Тери, Фердинант, Киелини, Лусио или не знам кој друг да бутне Агуеро, Меси или било кој налик нив. Тука се дешаваат сосем спротивни. Ако ја сум со Меси одма ми го бутаат. Ако они се со Меси(Мислам на Барса) ми поминуе ко жежок нож низ путер(рекламна фраза).
Сосема различна игра прикажуваат тимовите зависно од тоа каде играат, што делумно е и така, но сите? Нема шанса.
Ги тепам Дома Ливерпул 2-0, губам на гости од ВУлверхемптон 1-0.

Ме бива за играва, не сум ТОП ПЛЕЕР, ама знам доста добро да ја играм.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
aj site zaedno da si ja proglasime za NAJDOBRA fudbalska igra na site vreminja :D

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Не би рекол дека е најдобра...Мене FIFA ми праи повеќе ќеиф.:pipi:

Член од
6 октомври 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Moжи да ми дадеш линк од пачо кај шо се напраени дресовите на екипите зошто со овај пач ги има само амблемите!!Фала однапред

Black

Еxtravagangsta
Член од
4 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Moжи да ми дадеш линк од пачо кај шо се напраени дресовите на екипите зошто со овај пач ги има само амблемите!!Фала однапред

Го имаш неколку страни поназад :D

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ај ако може некој да ми прати торент по ПП за да ја симнам играта...ама да биде англиската верзија,а не да треба да ставам пачови...

b3nd0

RoSsoNeR0
Член од
13 септември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
2
Не го бива пачот... :nenene: вреди само будесот шо го има, али глеам дека оценките на играчите не се исти доста се намалени на некои играчи и обр. така да ќе почекаме нов... :helou:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.486
Поени од реакции
6.876
ја играм мастер лига со Интер. пари за трансфери сакаш ли, си ги земав роналдо и чави.
некаде март месец сум во првата сезона, играм осмина финале во ЛШ со манчестер и дома ги истрторив 4-0. ама пак во полуфинале на копа италија милан ме исплеска 4-1.во серија А сум прв, ама милан и фиорентина се 1 односно 3 бода позади мене.
сега ќе ја пуштам и ќе ја довршам првата сезона. инаку играва за мене е откровение, посебно оти предтоа играв претежно со пасови, сега ми е многу полесно да се снајдам, а најмногу ме бендисува тоа што сам одредуваш колку ќе биде силен пасот, долги пасови до Милито или Ето и нема запирање за нив, а ко ќе се сетам на претходната игра, стискаш икс и наместо напред, ќе ја даде на некој во среде и си изгубил шанса да направиш продор.
BAL(become a legend) е интересна, со поновиов концепт, ама малце ми е глупо оти одбраната ме заградува и тешко доаѓам до простор за шут. играм за парма, 5 утакмици досеа 1 гол и една асистенција.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
Абе како се стартува ова Мастер Лигава? Влегов одбрав тим се и сега ми дава само опции за negotate, save i return to top menu. Како е за да поминува времето. т.е да оди играва напред, next нешто не гледам никаде ???

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Абе како се стартува ова Мастер Лигава? Влегов одбрав тим се и сега ми дава само опции за negotate, save i return to top menu. Како е за да поминува времето. т.е да оди играва напред, next нешто не гледам никаде ???
Мора да го пратиш сакутот да преговара со играчот кој ти е понуден... ваљда. Ни ја не најдов начин да го прескокнам тоа. Креспо ми го понудија мене :pos:, после тоа ќе ти даде next.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Мора да го пратиш сакутот да преговара со играчот кој ти е понуден... ваљда. Ни ја не најдов начин да го прескокнам тоа. Креспо ми го понудија мене :pos:, после тоа ќе ти даде next.
Креспо е класа напаѓач.
Најдобар стрелец ми е во лига:tv:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Шо ќе му праам на Креспо у Барса ? :) Премногу е спор за мој стил на игра, а нафрлени топки не користам. Ибра, Анри и Маркез ги шиткам, Фабре го чекам да дојде.:icon_bigg И глеам некој италијанец добар одбранбен имам во младински тим.

Kajgana Shop

На врв Bottom