Прва сезона BAL со Мајнц: 17 гола, најдобар стрелец во купот 8 и most valuable player, 8 пати man of the match, во тим на сезона во куп и првенство, од 67 на 70 се развив и потпишав во Фиорентина!
PS: играм за Босна оти нас не нема - стандард!
Поради такви причини, 2 преодни рока, немав играч купено. Ме интересира дали е можно, тие на кои сум им продолжил договор, и кои бараат поголема плата, тоа да го дава, откако ќе отидам во следна сезона.Платите на играчите не ти биле пресметани а можи си пазарел играчи!
Знам дека се исплаќаат. Ама чудно е. Како што кажав, пред да идам у наредна сезона ми кажува дека ќе бидам у Плус. Потоа ќе отидам у следна и Оп ми покажуе дека сум у минус. поради такви shit морам да намалан се, од тренери до Фан клуб.Земи си го ова програмче и додади си колко ти требат пари, а тоа што ти се одземани парите тоа на крај на сзона се исплаќаат играчи тренери лекари и друи давачки.
Не се ни труди да го ставиш. Не е добар пачот, почекај уште некој ден.. ќе има каде, каде подобар :wink:Момци ајде помош малку ако може го симнав пачот и правам се како на видеото но не сака ако може некој преку TeamViewer да ми ја управи?:salut:
Да не играш на Beginner ?Гол од Центар на BAL со Фиорентина! поздрав до Lamja25:nesvest: