PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Оваа верзија што ја имам na PES не ми ги покажува контролите на тастатура, туку како во xbox, па ако може тука напишете ги сите контроли :)

Член од
9 февруари 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Moram da kazam... na 5min na Top Player so Twente osvoiv LIGA NA SAMPIONI...
rezultati: grupna faza twente-verder-0-0,inter-twente-0-0,twente-totenhem-1-1,totenhem-tvente-2-0,verder-twente-0-1,inter-twente-0-1--zavrsiv 2ro mesto vo grupa;;;;;;;osmina finale: twente-real madrid-0-0,real madrid-tvente-1-2;;;;;;;;;cetvrt finale:twente-celzi-0-0,celzi-twente-1-1 ;;;;;;;;polufinale: twente-baern minhen-1-0 ,baern minhen-twente-0-0 i FINALE: TWENTE-barselona-0-0 (8-7na penali)...pozz ! ! !

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.013
Конечно и јас да ја инсталирам играва :). Фала за членот претходно кој ми кажа како да започнам во Мастер Лигав, малце глупо го напрајле али то је то. Изиграв со Манчестер 6 кола, 3 победи, 3 нерешени, гол разлика 6-2. Во ЛШ несреќно загубив од Милан со неверојатен гол на Амброзини (во 87 мин. а како поинаку против Милан :) ) е тука малце се изнервирав ама ако. Се на се добра е играва има пропусти нормално али се гледа дека е ново. Јас мислам најголема придобивка од ова издание на ПЕС ќе биде 360 степени подавањето. Засега толку. Со нови впечатоци во наредните денови, месеци.

И да.....на про играм. Не сакам одма од прво да се нервирам на топ. Одиме чекор по чекор.

B

Beck's

Гостин
pocnav ML na Top player i odpadnav od prvata liga,nego cudno mi e so sumite na transferite,mali cifri za razlika od drugite verzii,a i polesno se zimaat igracite,nemase moznost kaj drugite verzii odma prvata sezona da zimar igraci ko Rooney,Santon,i tkn a i toa ko sto kazav za 1.000.000 evra.Toa e,gore dole ML ne mi se sviga tolku,a i zal mi e sto ne mozat da se vklucat igraci pri transferite.

p.s pocna i Become a Legend,e ova stvarno e super,podobra od drugite verzi.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Здраво . Имам едно прашање .. Дали со мојата конфигурација : 2 гига рам , 2 процесора од 2.80 GHz (Не Dual-Core) и графичка GeForce 8400
512 Ќе можам да ја играм ПЕС 11 ?
И дали моите 2 процесора од 2.80 Ghz се подобри од Dual-Core процесорите за гејминг ... Чекам одговор

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Па ти имаш или Core 2 Duo или Dual core друго нема.Процесорот не игра голема улога во игрите барем не толкава колку графичката.Графичката ти е глупава али за оваа игра ти е ОК.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Znam deka e glupa grafi4kata ne mozam edna igra da izigram kako so treba :mad: ama za ovaa igra mislam deka ke moze da se igra bez seckanje ?

?

..........

Гостин
Па ти имаш или Core 2 Duo или Dual core друго нема.Процесорот не игра голема улога во игрите барем не толкава колку графичката.Графичката ти е глупава али за оваа игра ти е ОК.
Која е разликата помеѓу Core 2 Duo и Dual core :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Dual Core ти се две пентиум 4 (или целеронки) залепени една врз друга.Додека Core 2 Duo ти еден процесор (една плочка) која во себе има 2 јадра.C2D се понови и се далеку побрзи од DC.

--- надополнето ---

koga otvoram system mi pisuva vaka Intel Pentium D CPu 2.80 Ghz 2.79 Ghz
Имаш Dual Core.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Core2duo= Понова/подоброена технологија 65nm, поладни чипови, одлични оверклокери,повеќе кеш,поголем фсб. Се на се далеку подобар избор е Core2duo од веќе античките Dual Core процесори, Пентиум 4D.

Поготово ако се работи за сериите Core2duoЕ7/8xxx.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Ај нека е со среќа китсервер за ПЕС 2011 :cuc:

Kitserver 2011 v10.0.1

Supports: PES 2011 demo, 1.0 and 1.01 game versions.
The following modules are included:
- afs2fs
- speeder

DOWNLOAD
http://www.speedyshare.com/files/245...ver-10.0.1.zip
http://www.filefront.com/17359693/kitserver-10.0.1.zip
http://webfile.ru/4794836

NOTE: The 10.0 version will be the last one done by me. After this release becomes stable (bugs fixed, etc.), the Kitserver project will hopefully be transferred to the new team for future development. This is still being arranged, but i'm optimistic that it will happen.

Kajgana Shop

На врв Bottom