Martin Ramadan
RamDagaDam
- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 19
Ке идеш во едит па во трансвер и ке избереш клуб во кој сакаш да додадеш играч ке одиш адд и ке го бараш во репрезентацја играчот кој сакаш да го додадеш.
Друже, искрено, ама изгледа не те бива во играва.На играва, на Мастер Лига не е исто да си домаќин или гостин. без разлика дали твојот тим е Челзи, Интер, Барса, или некои безвезе тимови.
Пуштив Мастер со Челзи. До сега изиграв само 7 натпревари, од кои дома 2 и на гости 5. Имам 2 победи и 5 порази, во изиграните натпревари, без разлика конкуренција. ПЛ, ЛШ или Купот.
Нивните Напаѓачи> Моите Дефанзивци
Нивните Дефанзивци > Дефанзивци Напаѓачи
Нивниот удар кон гол > Мојот удар кон гол.
Фаулите до сега добиени се 70% - 30% за противникот. Кога они се домаќини, процентот е 95% - 5%.
Еден противнички тим доби пенал, односно фаул што во живо е прашање дали би го добил, било кој. Старт направен врз топка, топката тргната, играчот паѓа. Фаул, Пенал. Пеналите за бранење се GG.
Како шлаг на сево ова, последниов натпревар го играв против Рома на гости, и го изгубив. Според шанси може требаше да тепам, но тоа е кога Тоти ќе ми дава гол од Офсајд.
Се прашувам, до кога на играва како франчиза домаќинот ќе биде фаворизиран, па макар и Вулверхемптон да се.
Друго не знам што да кажам.
На претходната ретко се дешаваше да губам, 2-3 порази максимум.Друже, искрено, ама изгледа не те бива во играва.
Јас на сите верзии досега играм мастер-лига на 5 ѕвезди, ама не со Челзи, Интер или Реал, него со оној ЧКЉ тимот на KONAMI. Значи Castolo, Minanda, Gutierrez - звер!, Espimas, Himelez. Кој ги знае нив, ме сфаќа.
Не почнувам прва лига, него втора со нив. И уште почкарт тимови од Вулверхемптон ми ебаваат матер, а не па кога во Купот ќе стигнам со некој прволигаш - Фиорентина, Јуве, Милан...
И како бе мајката јас не се жалам, а ти се жалиш со Челзи?
Moжи да ми дадеш линк од пачо кај шо се напраени дресовите на екипите зошто со овај пач ги има само амблемите!!Фала однапред
Мора да го пратиш сакутот да преговара со играчот кој ти е понуден... ваљда. Ни ја не најдов начин да го прескокнам тоа. Креспо ми го понудија мене , после тоа ќе ти даде next.Абе како се стартува ова Мастер Лигава? Влегов одбрав тим се и сега ми дава само опции за negotate, save i return to top menu. Како е за да поминува времето. т.е да оди играва напред, next нешто не гледам никаде ???
Креспо е класа напаѓач.Мора да го пратиш сакутот да преговара со играчот кој ти е понуден... ваљда. Ни ја не најдов начин да го прескокнам тоа. Креспо ми го понудија мене , после тоа ќе ти даде next.