Можам да кажам дека од 6-7 епизода натаму ми се смени мислењето за серијата. Многу поинтересни беа епизодите, а првата епизода од двете финални беше најдобра. Според развитокот во последните неколку епизоди се надевам дека ќе има и втора сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со оглед на тоа дека серијата се мачи со рејтингот, веројатно нема да тера далеку. Ако ја откажат, сметам дека ќе биде најдобра серија која некогаш ја откажале. Сеуште срце ме боли по хумористичната The Class....Апсолутно ја препорачувам на сите, посебно оние кои после ЛОСТ немаат друга работа
Прочитав една рецензија во која серијава ја споредуваат како mix од филмовите Identity и Triangle. Не се далеку од вистината.

Леле серијава е закон. Ептен ги надмина моите очекувања.
Инаку и јас ја препорачувам за да имам со кој да дискутирам. Сезоната почна во јуни а заврши пред неколку дена така да има време, ќе се собере кворум за дискусија. Има уште прашања за евентуалната сезона 2 ама не се натрупуваат премногу, динамична е, како што се отвораат нови старите се одговараат. Крајот е mindfuck, алал да им е, многу јако!Јас на сите оние кои секаат да го знаат расплетот на мистеријата во сериите не би ја препорачал оваа серија бидејќи на крај речиси ништо не објаснето.
За втора сезона не треба никој да се надева рејтингот на серијата беше премногу мал.
pos
што ми ја препорача серијава. Уште кога ќе ги видите ликовите на почетокот не очекувате нешто многу, а потоа со околината и очекувањата се уште пониски. Но добра е сторијата, за речиси се да имаше објаснение, а на крајот оставено е местото за продолжение. Ми спомна iosono дека нема најави за втора сезона поради слабиот рејтинг, а ако остане само вака би било вистинска штета.