Ozark

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ау, ау, ау, ау, ау... Во еден ден сите 7 епизоди ги смачкав. Зашто само 7, упм да фатат Нетфликс! Едвај чекам да видам како ќе завршат сите срања.

Еј како сум го пропуштил ова :icon_lol: Треба брзо да глеам рекап од претходните сезони пред да изедам некој спојлер.

Не знам зошто ама овој Сем коцкаров т.е. менаџерот ужасно многу ме потсети на Грег од Succession. Двајцата убер глупави ликови со лош хумор ама серијата нема да е иста без нив. Ок карактерот на Грег е подобар ама you get my point.

Феноменално, немам зборови. :cuc:

Кој ќе чека парт2, аууу.

Уште една епизода ми остана, колку сјебан лик е Венди, позабегана е и од Дарлин.

Ау, ау, ау, ау, ау... Во еден ден сите 7 епизоди ги смачкав. Зашто само 7, упм да фатат Нетфликс! Едвај чекам да видам како ќе завршат сите срања.
Подобро е вака. Part 2 исто 7 епизоди ќе бидат?

bi trebalo...

jas ocekuvav ovaa sezona da e od aus, da kidnat u aus ama ova ispadna top.... odlicna sezona do sega.
Можеби во Part 2 ќе има епизода како кидаат за Аус и службеникот на аеродром им вика: ви фали еден печат... if you know what I mean :pos:

Можеби во Part 2 ќе има епизода како кидаат за Аус и службеникот на аеродром им вика: ви фали еден печат... if you know what I mean :pos:

pogotovo ako se nevakcinirani... toa ozark kolkav % vakcinacija ima?

@bijons ti si po statistikite antivakseri se u ozark, missouri?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom