Harald
King of Norway
Ne vikam ja deka ne e realna, ne mi e u plan u skoro vreme krimos da se pishamPorealno od Gomora nema da najdes![]()

Apla monotona i dosadna e vtora sezona, zatoa prasav dali e taka do kraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne vikam ja deka ne e realna, ne mi e u plan u skoro vreme krimos da se pishamPorealno od Gomora nema da najdes![]()
Тоа е за жал, тоа е мафијашкиот живот, кучешки.Ne vikam ja deka ne e realna, ne mi e u plan u skoro vreme krimos da se pishamAma taa pa taa, ti si mi brat, pa
Apla monotona i dosadna e vtora sezona, zatoa prasav dali e taka do kraj.
Gledam Gomorra, pri kraj na vtora sezona sum. Osven sho se pukat glupi nafiksani decurlii i site se brakja ama pak se pukat u prva prilika, ima li nekoj poozbilen muabet ponataki? Epten glupo do sega.
OZ е многу добра серија од 97ма во продукција на HBO. Крими драма во која дејството се развива во затвор. Внатре претежно се затворенеци со доживотни затворски казни. Поделени се на кланови - нацисти, муслимани, црнци, латиноси и има некои слободни електрони. Голем број од актерската екипа сигурно ви е позната, сме ги сретнувале во голем број филмови. Ја сум до трета епизода и јако се навлеков, прејака! За љубителите на The Wire, задолжителна!
Vo nedostatok na podobra ideja, i pri sjebano vrnezlivo "Skandinavsko leto", pocnav da ja gledam Warrior na HBO.
![]()
Zdrav kjotek, Kinezi, Irci, kurvi, opium, sumljivi trgovii - pametnom dosta![]()
Jas pishav na prethodna strana.Колку јака серија е Warrior, некој ја имаше спомнато погоре.
Boardwalk empire vibe, само со кинези, мафијаши и кунг фу. Пеколно комбо.
Пробав да отворам тема, ама ппјма немам од отварање на теми и баталив.
Уште една солидна серија создадена од умот на Тејлор Шериден.Ја погледнав и јас и до сега ми се допаѓаПрепорака за Special Ops: Lioness. Зое Салдана, Никол Кидман, и пар други... се на се одлична актерска екипа, а серијава досега е супер. Ништо невидено, циа, шпионажа и многу акција. На моменти ме потсеќа на Homeland само со повеќе акција.
Заслужена оценка од 7.6 на имдб.
Препорака за Special Ops: Lioness. Зое Салдана, Никол Кидман, и пар други... се на се одлична актерска екипа, а серијава досега е супер. Ништо невидено, циа, шпионажа и многу акција. На моменти ме потсеќа на Homeland само со повеќе акција.
Заслужена оценка од 7.6 на имдб.