Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Мислење за Mayans MC?
Залудно потрошено време. Ако си ја гледал SoA и очекуваш нешто слично, тогаш скокни ја. У сите сезони дали има 3-4 добри епизоди.

Fincher nash koj si na nebesata, vo film i vo serii, da se slavi imeto tvoe, neka bide voljata tvoja, ako ne sakas da snimas uste sezoni od mindhunters e ok no prosti gi dolgovite nasi, postovite nasi, заобиколи ме во голем лак ako pisam drug pat takvi raboti, oti wot da bese uste moderator ke padnese pod lukaviot i ke me banirase od carstvoto tvoe, za vek i vekovi, hey ya!
Се убил од снимање еј, дури 7 од 19 епизоди изрежирал и толку. Нит е сценарист, нит е креатор па да му се клањаме и молиме. :D :icon_lol:

Mindhunter требаше да има пет сезони ако добро памтам, првата беше одлична, втората малце полоша, тука прекинаа, ама јас ќе ги гледав сите пет, пошто мене пак ми се виде интересна. :D

Секогаш кога ќе видам мислење за такви слични драми, дека се досадни, нема пукање, не се интересни... Па дали само акција и пукање, со кршење кичми задржува внимание, а колку фин муабет си направи агентот со тие психо фаците, како може тоа да не е интересно? :D

Небитно, ако наидете на нешто слично од серија, пишете.

Mindhunter требаше да има пет сезони ако добро памтам, првата беше одлична, втората малце полоша, тука прекинаа, ама јас ќе ги гледав сите пет, пошто мене пак ми се виде интересна. :D

Секогаш кога ќе видам мислење за такви слични драми, дека се досадни, нема пукање, не се интересни... Па дали само акција и пукање, со кршење кичми задржува внимание, а колку фин муабет си направи агентот со тие психо фаците, како може тоа да не е интересно? :D

Небитно, ако наидете на нешто слично од серија, пишете.
i like your taste.
mindhunters e odlichna serija bidejki e se shto drugite serii ne se, nema glupi akcii. nema glupi dosetki aka brooklyn nine (@Del Boy you gay) just the raw emotion and disturbance all those psychos brought with their kills.
plus glumcite se odlichni, gledav i vistinski snimki od ubujcite kako toj visokiot debeliot majka mu shto si ja otepal, dosta genuine se.
all in all serijata e odlichna.

i like your taste.
mindhunters e odlichna serija bidejki e se shto drugite serii ne se, nema glupi akcii. nema glupi dosetki aka brooklyn nine (@Del Boy you gay) just the raw emotion and disturbance all those psychos brought with their kills.
plus glumcite se odlichni, gledav i vistinski snimki od ubujcite kako toj visokiot debeliot majka mu shto si ja otepal, dosta genuine se.
all in all serijata e odlichna.

FB_IMG_1693190879975.jpg

Kingdom

Серија од Јужна Кореја за која разбрав овде од форумов. 12 епизоди поделени во 2 сезони (не знам дали ке има 3та). Сместена во средновековието во Јужна Кореја со доза фантазија и зомби апокалипса. Интриги за престол, борба со зараза, тоа е серијата. Визуелно предобра но ништо повише од тоа. Едвај чекав да заврши. Многу тешко се ориентирав кој е кој во серијата, сите ми се исти, освен 2-3ца кои имаа истакнати белези.

Designated Survivor, прејака, 8 епизоди во еден ден изгледав. Има и корејска верзија али ја почнав американската, не ми се зјапа нонстоп во преводот плус појак филинг е со белата куќа и американскиот политички систем.

Последно уредено:
Kingdom

Серија од Јужна Кореја за која разбрав овде од форумов. 12 епизоди поделени во 2 сезони (не знам дали ке има 3та). Сместена во средновековието во Јужна Кореја со доза фантазија и зомби апокалипса. Интриги за престол, борба со зараза, тоа е серијата. Визуелно предобра но ништо повише од тоа. Едвај чекав да заврши. Многу тешко се ориентирав кој е кој во серијата, сите ми се исти, освен 2-3ца кои имаа истакнати белези.
Мене ми беше топ кога ја гледав. Во 2 дена ја спукав. Уживав онака лабаво со зомби, без многу напнување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom