- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.666
- Поени од реакции
- 115.288
На телевизор.И како би било најбоље да се гледаат?
На телевизор.И како би било најбоље да се гледаат?
Гледам од 2022 е ова, фала ти, ова не се пропуштаJa gledal li nekoj novata miniserija so Emily Blunt, The English?
Go navlekov maz mi na Friends, ja gledam I jas so nego sea, use mi e smesna I interesna, a ova mi e mozda 4-5 pat so ja gledam. Na momenti me fakja nervoza deka za toa vreme mozam neso novo da gledam, ama I onaka mi e zafaten televizorot, pa jebiga.
Porealno od Gomora nema da najdesGledam Gomorra, pri kraj na vtora sezona sum. Osven sho se pukat glupi nafiksani decurlii i site se brakja ama pak se pukat u prva prilika, ima li nekoj poozbilen muabet ponataki? Epten glupo do sega.
Ne vikam ja deka ne e realna, ne mi e u plan u skoro vreme krimos da se pisham Ama taa pa taa, ti si mi brat, paPorealno od Gomora nema da najdes
Тоа е за жал, тоа е мафијашкиот живот, кучешки.Ne vikam ja deka ne e realna, ne mi e u plan u skoro vreme krimos da se pisham Ama taa pa taa, ti si mi brat, pa
Apla monotona i dosadna e vtora sezona, zatoa prasav dali e taka do kraj.
Нема муабет. Глупо е до бескрај. 90% од времето си се внесени еден на друг во фаца и си се закануваат нешто без везе.Gledam Gomorra, pri kraj na vtora sezona sum. Osven sho se pukat glupi nafiksani decurlii i site se brakja ama pak se pukat u prva prilika, ima li nekoj poozbilen muabet ponataki? Epten glupo do sega.
OZ е многу добра серија од 97ма во продукција на HBO. Крими драма во која дејството се развива во затвор. Внатре претежно се затворенеци со доживотни затворски казни. Поделени се на кланови - нацисти, муслимани, црнци, латиноси и има некои слободни електрони. Голем број од актерската екипа сигурно ви е позната, сме ги сретнувале во голем број филмови. Ја сум до трета епизода и јако се навлеков, прејака! За љубителите на The Wire, задолжителна!