Општи дискусии за ТВ серии

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Ja gledal li nekoj novata miniserija so Emily Blunt, The English?

Go navlekov maz mi na Friends, ja gledam I jas so nego sea, use mi e smesna I interesna, a ova mi e mozda 4-5 pat so ja gledam. Na momenti me fakja nervoza deka za toa vreme mozam neso novo da gledam, ama I onaka mi e zafaten televizorot, pa jebiga.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.594
Поени од реакции
14.046
OZ е многу добра серија од 97ма во продукција на HBO. Крими драма во која дејството се развива во затвор. Внатре претежно се затворенеци со доживотни затворски казни. Поделени се на кланови - нацисти, муслимани, црнци, латиноси и има некои слободни електрони. Голем број од актерската екипа сигурно ви е позната, сме ги сретнувале во голем број филмови. Ја сум до трета епизода и јако се навлеков, прејака! За љубителите на The Wire, задолжителна!

Последно уредено:
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.211
Поени од реакции
8.312
Ja gledal li nekoj novata miniserija so Emily Blunt, The English?

Go navlekov maz mi na Friends, ja gledam I jas so nego sea, use mi e smesna I interesna, a ova mi e mozda 4-5 pat so ja gledam. Na momenti me fakja nervoza deka za toa vreme mozam neso novo da gledam, ama I onaka mi e zafaten televizorot, pa jebiga.
Гледам од 2022 е ова, фала ти, ова не се пропушта

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.976
Gledam Gomorra, pri kraj na vtora sezona sum. Osven sho se pukat glupi nafiksani decurlii i site se brakja ama pak se pukat u prva prilika, ima li nekoj poozbilen muabet ponataki? Epten glupo do sega.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.868
Поени од реакции
50.347
Gledam Gomorra, pri kraj na vtora sezona sum. Osven sho se pukat glupi nafiksani decurlii i site se brakja ama pak se pukat u prva prilika, ima li nekoj poozbilen muabet ponataki? Epten glupo do sega.
Нема муабет. Глупо е до бескрај. 90% од времето си се внесени еден на друг во фаца и си се закануваат нешто без везе.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.404
Поени од реакции
38.909
Ако некојпат имате многу време и добиете некоја мазохистичка желба да го потрошете залудно, пуштете си ја Тhe walking dead - dead city со Меги и Ниган.

Сквернавење.

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.594
Поени од реакции
14.046
OZ е многу добра серија од 97ма во продукција на HBO. Крими драма во која дејството се развива во затвор. Внатре претежно се затворенеци со доживотни затворски казни. Поделени се на кланови - нацисти, муслимани, црнци, латиноси и има некои слободни електрони. Голем број од актерската екипа сигурно ви е позната, сме ги сретнувале во голем број филмови. Ја сум до трета епизода и јако се навлеков, прејака! За љубителите на The Wire, задолжителна!
Oz_16.jpg

Ооп, се појави и Саламанка. Пред некој ден почина дедото, стварно интересна појава.

Член од
29 септември 2013
Мислења
873
Поени од реакции
1.881
Утре првите 2 епизоди од третата сезона на Only Murders in the Building :pipi:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom