Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Gledam Gomorra, pri kraj na vtora sezona sum. Osven sho se pukat glupi nafiksani decurlii i site se brakja ama pak se pukat u prva prilika, ima li nekoj poozbilen muabet ponataki? Epten glupo do sega.

Нема муабет. Глупо е до бескрај. 90% од времето си се внесени еден на друг во фаца и си се закануваат нешто без везе.

Ако некојпат имате многу време и добиете некоја мазохистичка желба да го потрошете залудно, пуштете си ја Тhe walking dead - dead city со Меги и Ниган.

Сквернавење.

OZ е многу добра серија од 97ма во продукција на HBO. Крими драма во која дејството се развива во затвор. Внатре претежно се затворенеци со доживотни затворски казни. Поделени се на кланови - нацисти, муслимани, црнци, латиноси и има некои слободни електрони. Голем број од актерската екипа сигурно ви е позната, сме ги сретнувале во голем број филмови. Ја сум до трета епизода и јако се навлеков, прејака! За љубителите на The Wire, задолжителна!
Oz_16.jpg

Ооп, се појави и Саламанка. Пред некој ден почина дедото, стварно интересна појава.

Утре првите 2 епизоди од третата сезона на Only Murders in the Building :pipi:

Последно уредено:
Времиња на стенд бај ми беше оставена "Designated survivor" и конечно се одлучив да ја изгледам
Како успеаа после онаква прва сезона да ја сјебат тотално серијата не ми е јасно.
Имаше неколку добри епизоди и во втора и трета али човече каков даунгрејд.
Па оние глупоштините со трансџенџер аууу, кожа ми се ежеше, на крај шлаг на тортата двајцата црнци педери, мислам хелоуу, колку небитни ликови беа двајцата во приказната тоа е чудо едно, убацивање пропаганда на најјако уклучена.
А побитни ликови од нив ги снема во секунда поради немање доволно средства како шо прочитав низ нетот, битно ги увалија оние дефекните за да ги задоволат лџбт популација, и таа Саша сестрата на Алекс :tapp:

Колку јака серија е Warrior, некој ја имаше спомнато погоре.

Boardwalk empire vibe, само со кинези, мафијаши и кунг фу. Пеколно комбо.

Пробав да отворам тема, ама ппјма немам од отварање на теми и баталив.

Vo nedostatok na podobra ideja, i pri sjebano vrnezlivo "Skandinavsko leto", pocnav da ja gledam Warrior na HBO.

Zdrav kjotek, Kinezi, Irci, kurvi, opium, sumljivi trgovii - pametnom dosta :свиркам:
Колку јака серија е Warrior, некој ја имаше спомнато погоре.

Boardwalk empire vibe, само со кинези, мафијаши и кунг фу. Пеколно комбо.

Пробав да отворам тема, ама ппјма немам од отварање на теми и баталив.
Jas pishav na prethodna strana.
Retko dosaden leten period, za Gomorrah reaktivirav HBO, mi prekurci uste na polovina od vtora sezona,
i gledav random sho ima, ovaa ispadna interesna od prva epizoda.
Pri kraj sum na vtora sezona, dosega nemalo dosadna ili monotona epizoda.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Препорака за Special Ops: Lioness. Зое Салдана, Никол Кидман, и пар други... се на се одлична актерска екипа, а серијава досега е супер. Ништо невидено, циа, шпионажа и многу акција. На моменти ме потсеќа на Homeland само со повеќе акција.

Заслужена оценка од 7.6 на имдб.

Препорака за Special Ops: Lioness. Зое Салдана, Никол Кидман, и пар други... се на се одлична актерска екипа, а серијава досега е супер. Ништо невидено, циа, шпионажа и многу акција. На моменти ме потсеќа на Homeland само со повеќе акција.

Уште една солидна серија создадена од умот на Тејлор Шериден.Ја погледнав и јас и до сега ми се допаѓа (y)

предобра до сега, а и ова е јако до сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom