ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.325
- Поени од реакции
- 16.846
првата не ми фаќа око, другите ми се гледани.Mad Men, Six Feet Under, The Leftovers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
првата не ми фаќа око, другите ми се гледани.Mad Men, Six Feet Under, The Leftovers
Downton Abbey, The Killing, Succession.Е вака, барам некоја серија во која се разработени повеќе ликови, живеат во некое community, сврзани се меѓу себе и слично. Нешто налик ликовите од Lost, GOT, The Wire. Значи, не сакам приказната да се врти околу 1-2 ца ликови.
Важно е да биде завршена.
Shameless![]()
Комедија е Шејмлес и е стварно добра серија додека не почнат апла да замараат со гејови мејови и слични модерни срања.На листата ми е. Ама барам нешто налик LOST, The Leftovers, The 100. Некако после Lost има празнина кога гледам серии, сакам пак некое слично искуство.
Manifest е слична по тематиката, ама ужасно ја тупат. Јас ја прекинав зашто почна да ми станува срцепарателно тапкање во место.На листата ми е. Ама барам нешто налик LOST, The Leftovers, The 100. Некако после Lost има празнина кога гледам серии, сакам пак некое слично искуство.
На листата ми е. Ама барам нешто налик LOST, The Leftovers, The 100. Некако после Lost има празнина кога гледам серии, сакам пак некое слично искуство.
Е вака, барам некоја серија во која се разработени повеќе ликови, живеат во некое community, сврзани се меѓу себе и слично. Нешто налик ликовите од Lost, GOT, The Wire. Значи, не сакам приказната да се врти околу 1-2 ца ликови.
Важно е да биде завршена.
La Brea и Silo
Завршена бе брат