- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.263
- Поени од реакции
- 8.379
Ќе дрма мадиња Дизни.
Ебати платформата што планира 15 Стар Ворс спин-оф серии.![]()
A FX спрема TV серии Y the Last Man, Alien [Noah Hawley!!!] i Shogun! што ке викаш за ова?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе дрма мадиња Дизни.
Ебати платформата што планира 15 Стар Ворс спин-оф серии.![]()
Ова YTLM и Shogun може и да се погледнат кога ќе излезат. Alien не би. Никад не ми се свиѓал тој филм.A FX спрема TV серии Y the Last Man, Alien [Noah Hawley!!!] i Shogun! што ке викаш за ова?![]()
The spy одлична, дајте предлог за некоја друга, може и слична на оваа. Фауда ми е гледана да напоменам.![]()
Препорака за серијата.Излезени се само 2 епизоди досега али јака е
Your Honor
![]()
Само 10 еп ке има? Т. Е минисерија потврдена или можно е да има повише сезони?
The spy одлична, дајте предлог за некоја друга, може и слична на оваа. Фауда ми е гледана да напоменам.![]()
Да.Со Борат за таа серија пишуваш ?
Не се откажувај до крај. Последните 2-3 епизоди надоместуваат се.Не сум сигурен зошто ама подолго време ја избегнував Watchmen. Голем фан сум и на графичката новела и на филмот и некако се плашев веројатно дека ова ќе ме разочара. Конечно ја гледав првата епизода и не е лошо сега за сега. Се хајпнав ептен да видам како ќе тече приказната.
Ќе ве замолам да внимавате со коментари за серијава. Следна ми е за гледање па не би сакал да го замразам копилето што ќе ме спојлне.Досега трета сезона од Boardwalk Empire е најјака. Не се знаеше кој кого ќе заебе и како. Постојано се маваат ножеви у грб.