Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој коа искача 10та епизода од The Borgias ???

tumblr_mec1v5ORcJ1ruo0l3.png

http://www.imdb.com/title/tt2812014/

Почнав да ја гледам House of cards, и можам да кажам дека е многу слична со Boss, само мене повеќе впечаток ми остави Kелси Грамар (попознат како Фрејзер), во улогата на ладнокрвниот градоначалник, отколку Кевин Спејси во неговата улога на конгресмен.

Дечаци, утре излага првата епизода од последната сеона на Agatha Christie: Poirot. Ако некој е заинтересиран :)

Чисто ме занима, се десило ли у некоја серија „синот“ да е постар од „таткото“?
У Lost, на пр. Мајкл Емерсон(Бен) е постар од глумецот кој го глуми неговиот татко, Jon Gries.

Me интересира, мислам VLJ ја прати убаво серијата, дали во универзумот на филер епизодите, имало поретардирана епизода од таа во Orphan Black кога Sarah ја заменува soccer mom. 6та или 7ма епизода некаде.. Mислам come on! Како пародија од серијава беше. Тотално срушување на секоја слика за серијава. После ништо не беше исто!

Me интересира, мислам VLJ ја прати убаво серијата, дали во универзумот на филер епизодите, имало поретардирана епизода од таа во Orphan Black кога Sarah ја заменува soccer mom. 6та или 7ма епизода некаде.. Mислам come on! Како пародија од серијава беше. Тотално срушување на секоја слика за серијава. После ништо не беше исто!

A Stranger in a Strange Land? :D

Не само тоа што беше филер, туку и таа епизода улетаа во Очајни домаќинки територија и е најлошата од цела сезона. Ништо страшно, мене не ми смени слика за серијава, само ми ја потврди онаа слика која претходно ја претпоставував. А тоа е дека понекогаш серијата ќе се однесува несериозно и порелаксирано отколку што треба.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Showtime cancels The Borgias

Планираната четврта сезона нема да се снима, креаторот Neil Jordan сака да направи филм од сценариото кое беше планирано за следната сезона.

Чисто ме занима, се десило ли у некоја серија „синот“ да е постар од „таткото“?
У Lost, на пр. Мајкл Емерсон(Бен) е постар од глумецот кој го глуми неговиот татко, Jon Gries.

Не е баш татко и син, ама во серијава онаа што ја глуми помалата сестра (Amy Davidson) е постара за 6 години од таа што ја глуми постарата сестра (Kaley Cuoco). Ова денеска го видов, нема шанси да приметиш дека е толку стара.

Не е баш татко и син, ама во серијава онаа што ја глуми помалата сестра (Amy Davidson) е постара за 6 години од таа што ја глуми постарата сестра (Kaley Cuoco). Ова денеска го видов, нема шанси да приметиш дека е толку стара.
Џон Лок и татко му се неколку години разлика.

TO DO this summer:
-Breaking Bad (изгледана пола прва сезона)
-The Killing
-Suits (изгледана пола прва сезона)
-Dexter (6,7,8 сезона)
-Orphan Black
-Game of Thrones (изгледано 15 минути од прва епизода)
-The Walking Dead
...

Updated.

Почнав да ја гледам House of cards, и можам да кажам дека е многу слична со Boss, само мене повеќе впечаток ми остави Kелси Грамар (попознат како Фрејзер), во улогата на ладнокрвниот градоначалник, отколку Кевин Спејси во неговата улога на конгресмен.

Грамар го јаде Кејси за доручек, некој да ми кажеше немаше да поверувам дека ова некогаш ќе го кажам...

Boss> House Of Cards.

AND AFTER THAT, HE'S FUCKING OUT!

Третата сезона беше најдобра. Сами што не ми се веруваше дека Стиви ќе испроба нешто што видел на порнич. :( Тоа ме осакати... :( :D

Еј во слободно време вежбам Кени Пауерс импресии. Муабетот со the whore with the heart of gold го имам усовршено, особено Why Sebastian? So you could finish eating her pussy? Оригинал го правам. :D
Сега ја вежбам Eulogy сцената ама малку е потешка. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom