Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Friends 8.8
Frasier 7.9
имдб оцениМе мрзи да пишувам во што се е подобра Фрејзер од Пријателите , а и сесија е.
Земи учи, поштеди не.Friends 8.8
Frasier 7.9
имдб оцениМе мрзи да пишувам во што се е подобра Фрејзер од Пријателите , а и сесија е.
Како обично даунлоудирате серии, ги симнувате цели сезони или епизода по епизода? Сакам да симнам цела сезона, ама проблем ми е со преводот.
Цели сезони, а за преводите...Како обично даунлоудирате серии, ги симнувате цели сезони или епизода по епизода? Сакам да симнам цела сезона, ама проблем ми е со преводот.
убаво ти кажа членот пред мене.Како обично даунлоудирате серии, ги симнувате цели сезони или епизода по епизода? Сакам да симнам цела сезона, ама проблем ми е со преводот.
може да се подесиBS player-oт не ми пушта секој вид на фајлови, па затоа користам VLC. Инаку, Six feet under...
Friends 8.8
Frasier 7.9
Срце не ми дава да не ти вратам.
Frasier е феноменална, одлична и се со ред, кај мене е во топ 5 комедии, ама Friends си е приказна за себе бе баце.
Институција е , нешто што ќе стане и GoT за некои си 5-6 години.