Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Friends 8.8
Frasier 7.9

имдб оцени :pos: Ме мрзи да пишувам во што се е подобра Фрејзер од Пријателите , а и сесија е.

Срце не ми дава да не ти вратам.
Frasier е феноменална, одлична и се со ред, кај мене е во топ 5 комедии, ама Friends си е приказна за себе бе баце.
Институција е , нешто што ќе стане и GoT за некои си 5-6 години.

Како обично даунлоудирате серии, ги симнувате цели сезони или епизода по епизода? Сакам да симнам цела сезона, ама проблем ми е со преводот.

Како обично даунлоудирате серии, ги симнувате цели сезони или епизода по епизода? Сакам да симнам цела сезона, ама проблем ми е со преводот.

od torent celi sezoni a za prevod imas bs player pro sam naogja angliski prevodi

Цели сезони, а за преводите...

БС плеерот има опција за автоматски да ти наоѓа и симнува преводи
на http://www.prijevodi-online.org има да симнуваш по цела сезона пакувања
на http://www.addic7ed.com имаш опција да селектираш повеќе преводи и да ги симнеш

немора да е про верзијата на бс плеерот, и бесплатната ја има таа опција

убаво ти кажа членот пред мене.
П.С. која серија? некои и тешко се наоѓаат, или пак со преводи ептен мака. пример, law and order...... у пм, додека најдов преводи, маме ми се расплака

BS player-oт не ми пушта секаков вид на фајлови, па затоа користам VLC. Инаку, Six feet under...

Friends 8.8
Frasier 7.9

имдб оцени :pos: Ме мрзи да пишувам во што се е подобра Фрејзер од Пријателите , а и сесија е.

Едно време обратни им беа оцените.
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 19:57 ---
Срце не ми дава да не ти вратам.
Frasier е феноменална, одлична и се со ред, кај мене е во топ 5 комедии, ама Friends си е приказна за себе бе баце.
Институција е , нешто што ќе стане и GoT за некои си 5-6 години.

Ти давам, ич да не му враќаше поарно ќе беше :)
Френдс е институција, точно. Ама Фрејзер е нај.

Rectify е страшно добра серија. 8.5/10

Имате топла препорака од мене, а знаете дека не грешам кога станува збор за серии, па... :D

Сите сме некаде на 3-4 пати за Friends. Настрана некои епизоди што се преку десетина пати изгледани. Додади на тоа youtube видеа.
И нормално, планот, при доволно слободно време повторно да се изгледа. So, yeah.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom