Ф
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Me интересира, мислам VLJ ја прати убаво серијата, дали во универзумот на филер епизодите, имало поретардирана епизода од таа во Orphan Black кога Sarah ја заменува soccer mom. 6та или 7ма епизода некаде.. Mислам come on! Како пародија од серијава беше. Тотално срушување на секоја слика за серијава. После ништо не беше исто!
Чисто ме занима, се десило ли у некоја серија „синот“ да е постар од „таткото“?
У Lost, на пр. Мајкл Емерсон(Бен) е постар од глумецот кој го глуми неговиот татко, Jon Gries.
Џон Лок и татко му се неколку години разлика.Не е баш татко и син, ама во серијава онаа што ја глуми помалата сестра (Amy Davidson) е постара за 6 години од таа што ја глуми постарата сестра (Kaley Cuoco). Ова денеска го видов, нема шанси да приметиш дека е толку стара.
TO DO this summer:
-Breaking Bad (изгледана пола прва сезона)
-The Killing
-Suits (изгледана пола прва сезона)
-Dexter (6,7,8 сезона)
-Orphan Black ✔
-Game of Thrones (изгледано 15 минути од прва епизода)
-The Walking Dead
...
Почнав да ја гледам House of cards, и можам да кажам дека е многу слична со Boss, само мене повеќе впечаток ми остави Kелси Грамар (попознат како Фрејзер), во улогата на ладнокрвниот градоначалник, отколку Кевин Спејси во неговата улога на конгресмен.