Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пак знам обратна ситуација , 5 души што ја вртат по 4-5 пати Фрејзер , а Френдс еднаш.
И знаеш што се коментарите ? Дека наоѓаат смешки што не ги фатиле при првото гледање . Дур да се изнасмееш од една фраза , веќе треснале некоја друга а ти не си ја заприметил . Во френдс нема шанси да испуштиш нешто . Здрвениот и збунет Џои ти дава фора да разбереш се , па дури и комшијата Стојан со осмо одделение да ја сфати . Но офенс.

Јас пак знам обратна ситуација , 5 души што ја вртат по 4-5 пати Фрејзер , а Френдс еднаш.
И знаеш што се коментарите ? Дека наоѓаат смешки што не ги фатиле при првото гледање . Дур да се изнасмееш од една фраза , веќе треснале некоја друга а ти не си ја заприметил . Во френдс нема шанси да испуштиш нешто . Здрвениот и збунет Џои ти дава фора да разбереш се , па дури и комшијата Стојан со осмо одделение да ја сфати . Но офенс.
Зашто комедиите треба да бидат едукативни, интелигентни, да ти го замараат мозокот...

Фрејзер ко тест за колку повеќе шеги можеш да разбереш у минута

Фрејзер гледав еднаш, Френдс 4 пати. So... :unsure:

Јас Фрејзер 4, Френдс 2. И тоа треба нешто да докаже?
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 18:55 ---

Да, мене ова ми се има десено. Имам приметено шеги на второ гледање кои ги немам забележано на прво.

TO DO this summer:
-Breaking Bad (изгледана пола прва сезона)
-The Killing
-Suits (изгледана пола прва сезона)
-Dexter (6,7,8 сезона)
-Orphan Black (во моментов ја гледам 5 епизода)
-Game of Thrones (изгледано 15 минути од прва епизода)
-The Walking Dead
...
Како ви се допаѓа листата? ^_^
Други предлози? ^_^

Јас Фрејзер 4, Френдс 2. И тоа треба нешто да докаже?
--- надополнето: 6 јуни 2013 во 18:55 ---

Да, мене ова ми се има десено. Имам приметено шеги на второ гледање кои ги немам забележано на прво.

Моето мислење повеќе се важи. :D
Не, ствар укуса. Самошто јас зборев од форумска гледна точка. Сите во темата ги имаат гледано над 4 пати, ако собираме. Има стотици страни повеќе дискусија и е стално меѓу актуелните топици, втора страна ја нема видено темата, додека Фрејзер има само 2 страни муабет. Побогу, во дуел беше со Two and a half men па тепаше ради ретардираните последни сезони од истата. Иначе... :D

TO DO this summer:
-Breaking Bad (изгледана пола прва сезона)
-The Killing
-Suits (изгледана пола прва сезона)
-Dexter (6,7,8 сезона)
-Orphan Black (во моментов ја гледам 5 епизода)
-Game of Thrones (изгледано 15 минути од прва епизода)
-The Walking Dead
...
Како ви се допаѓа листата? ^_^
Други предлози? ^_^

Како што имаш навика за откажување, изгледај ги сите, ама Декстер ја откажи после 4та сезона.
Добра листа.

Како што имаш навика за откажување, изгледај ги сите, ама Декстер ја откажи после 4та сезона.
Добра листа.

Немам навика за откажување туку едноставно немав време.

Немам навика за откажување туку едноставно немав време.
За учење/работење и женски имаш време, а за серии немаш, а? Како не ти е срам? :icon_lol:

Зошто нема сеуште тема за Orphan Black?
Mojата реакција кога видов дека ги ставиле сите преводи на prijevodi online:
S5Ep13_-_Sheldon_jumping.gif

Знае некој коа искача 10та епизода од The Borgias ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom