Only Fools and Horses

• Креатор на темата Креатор на темата Гучи
  • Време на започнување Време на започнување
Не фаќам BBC , ми иде од гзот да си гризнам. Колку време после премиерата ќе може да се најде торент? Иначе утре во 19:00 часот по британско време ќе оди на BBC.
Ќе ја има ли на BBC iPlayer? Ако ја има утре ќе ти пишам како да ја отвориш откако ќе заврши или ако дозволат за у живо, зошто е само за граѓани на UK.

Ќе ја има ли на BBC iPlayer? Ако ја има утре ќе ти пишам како да ја отвориш откако ќе заврши или ако дозволат за у живо, зошто е само за граѓани на UK.

Појма немам , шо чудо е ова iPlayer? Иначе знаеш дали BBC може да се фаќа преку сателитска?

Појма немам , шо чудо е ова iPlayer? Иначе знаеш дали BBC може да се фаќа преку сателитска?
Ау појма неам ама iPlayer е програмата на ббц преку интернет за тие што не се пред ТВ. http://www.bbc.co.uk/iplayer/ види на која од овие ббц точно ќе ја даваат ги имаш подоле и види дали е scheduled on iPlayer зошто може и да не е :)

:pos::pos::pos::pos::pos:.

Zapazete samo kolku se razlikuva glumata na Bekam so niv dvajca. Definitivno mozel da se potrudi malce.

Inace Del Boy i Rodney. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:.

Го снема линкот на YT. Нешто vimeo,dailymotion линк ?

У подфорум фудбал на неколку наврати беше спомната серијата, па ја симнав да ја изгледам. Супер е, од утре терам со шеста сезона. Нема ништо подобро од оној британскиот саркастичен и ироничен хумор, интелигентен, префинет хумор.

Ја има. Како бе не ја знаевте ? :D Мислам дека има и тема на форумов за серијата :)

Има негде кај што можат да се симнат сите сезони комплет ?

John Challis гостин во емисијата на Иванович. Пооддамна е , али вреди да се погледне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom