Only Fools and Horses

• Креатор на темата Креатор на темата Гучи
  • Време на започнување Време на започнување
Трескав шо трескав зелени, да се посмејме сега малку.

Сценава ми беше една од омилените, а уште ми еден од омилените хумор моменти од севкупно помината кинематографија во оваа сфера. Кога ќе се прават мајстори во таа скапата палата.

:pos:

Од оваа епизода го памтам преводот, кога се таксуваат за да им ги менуваат лустерите, и лордот им вика дали се разбирате од лустери ?
Дел бој се смее и вика како не кажува некој англиска фраза за тоа, а кај нас преводот е како што Џаро се разбира од дубара. :D

Од оваа епизода го памтам преводот, кога се таксуваат за да им ги менуваат лустерите, и лордот им вика дали се разбирате од лустери ?
Дел бој се смее и вика како не кажува некој англиска фраза за тоа, а кај нас преводот е како што Џаро се разбира од дубара. :D
-Сакаше да ги види Стивениџ како го освојуваат ФА Купот (или некоја рандом англсика екипа)

Превод:

Сакаше да ги види Силекс како шампиони на лигата

-Сакаше да ги види Стивениџ како го освојуваат ФА Купот (или некоја рандом англсика екипа)

Превод:

Сакаше да ги види Силекс како шампиони на лигата

Милвол беа :D

MKUtLJ3.jpg

А може и да се оживее темава :D

Само да прашам HD, Full HD издание има или сеуште се на DVD ?

Изгледав неколку епизоди, засега не можам да кажам дека се wow, али сум се пресмеала на некои сцени. :D

kml.png

:LOL:
hjlko;lj.png

И ова му беше најјако. :pos:
jbgjl.k'.png

This time next year Rodney ..... yes brother i know.....:ROFLMAO: ... Легендите ги гледав на тв секогаш со татко ми по локални тв ги прикажуваа... Оригинално и неповторливо, кој не гледал пропуштил многу.

Денес е 30 годишнина од смртта на Ленард Пирс , или за нас познат како Grandad.

Актер со педигре. Не им треба ни гламурозен сјај на Холивуд , ни големи чекови за да ја направат најдобрата серија што постои. Вечна ти слава легендо.

I'm such a touchy little git sometimes. :ROFLMAO:

grandad.jpg

Последно уредено:
Listen to me listen to me , if that thing has layed an egg I'm going to kill you. :pos::pos::pos:

Back
На врв Bottom