Only Fools and Horses

• Креатор на темата Креатор на темата Гучи
  • Време на започнување Време на започнување
Цело време барам тема за оваа серија и никако да најдам.Една од најомилените серии воопшто што ги знам.Британскиот хумор за мене е Number One.Имаат премногу интересни моменти, заебанции и јаки фори.Навистина би требало да е пожива темава затоа што сигурен сум дека секој што ќе ја гледа нема шанси да не му се допадне.Иако е стара и веќе гледана од моја страна,секогаш кога ќе пуштам епизоди се смеам на глас како прв пат да ги гледам.Да споделам една сцена која што ми е така пресимпатична само ради британскиот акцент.

8z3u.png

:vozbud:

one-off sketch for Sport Relief...dafuq is this??

ги гледам сеа Christmas specials па ќе почнам со сезоните. Лелелее лустерите Луј четрнаести кога ќе ги направат сол :pos:

кој ја нема глеано серијава од старт оди од трет круг у пеколот па нагоре

one-off sketch for Sport Relief...dafuq is this??
Sport Relief е шоу во Англија на еден комичар од ББЦ кој се убацува вака од време на време во епски серии, спортови.... не ми текнува на името, буцкаст еден, знам 2010 имаше скеч и со Манчестер Јунајтед на тренинг и со репрезентацијата на Англија.

:vozbud: Се враќаат.

Леле човече која серија , сеа после 11 години пауза се враќаат пак. Се надевам нема да биде само некоја епизода , WE NEED AT LEAST 1 SEASON !!!!

Иначе ќе биде јако да видиме како ќе му оддадат почит на Тригер , кој патем глумецот што го играше умре пред 5-6 дена , а плус и Бекам ќе биде специјален гостин во една епизода. :vozbud:

:vozbud: Се враќаат.

Леле човече која серија , сеа после 11 години пауза се враќаат пак. Се надевам нема да биде само некоја епизода , WE NEED AT LEAST 1 SEASON !!!!

Иначе ќе биде јако да видиме како ќе му оддадат почит на Тригер , кој патем глумецот што го играше умре пред 5-6 дена , а плус и Бекам ќе биде специјален гостин во една епизода. :vozbud:

Ова мислам нема врска со серијата, туку објасни погоре еден од членовите, за што станува збор, како мал дел, во веќе постоечка друга работа.

Инаку знам дека имаше идеја од синовите на авторот да се сними продолжение, но Дел(така го викам) изјави дека ќе треба да го прегледа сценариото и да размисли дали ќе пристапи кон снимање. Сигурен си дека ќе има нова сезона?

Не не , не сум сигурен дека ќе има цела нова сезона , така пишав бидејки ми е желба. Иначе според најавата сигурно ќе има некое бонус издание , али цела сезона не верувам.

Не не , не сум сигурен дека ќе има цела нова сезона , така пишав бидејки ми е желба. Иначе според најавата сигурно ќе има некое бонус издание , али цела сезона не верувам.

Една епизода ќе биде најверојатно а на нас ни останува да се надеваме дека ќе биде што е можно подолга :)

Ма каков Breaking Bad,True Detective,GoT.. најнапната сцена на сите времиња :cuc:

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Не фаќам BBC , ми иде од гзот да си гризнам. Колку време после премиерата ќе може да се најде торент? Иначе утре во 19:00 часот по британско време ќе оди на BBC.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom