- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.073
Friends имаат хумор за мали деца т.е се однесуваат како мали деца, овие се преварантиFriends лајна да јадат![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Friends имаат хумор за мали деца т.е се однесуваат како мали деца, овие се преварантиFriends лајна да јадат![]()
Да бе, англискиот е подобар нелиРазличен хумор е во прашање, џабе се споредбиве...
Абе види вкусови се во прашањеТурвиор и вечната битка со меинстримот.![]()
Иди глеј Girl или како и да ти се викаше таа серијатаРазличен хумор е во прашање, џабе се споредбиве...
Абе види вкусови се во прашањеНа Only јас памтам, татко ми станувал да ме проверува шо се дешава од шо сум галамел, урлал од смеа и испади во ниедно време (пошто навечер ја гледав и некако ми е како серија за после 00, онака да си грми).
Пријатели е одлична серија, со повеќе драма елементи и развој на ликови, и со хумор на кој не сум се напалил ко Хорсиве, пошто е целосно различен. Повеќе ги имав оние кратки ХЕХ моменти на пријатели и то е то
Фолти не ги спомнувам оти ептен че заминам со Џон, не Ред Џон него Клис.
Еј тро имам пиено, не ме замерувајте важи, од слава сидам![]()
Се согласувам целосно, култ си изградија тие ликови таму, нели и титула кркна Дел Бој ради улогата и придонесот.Иди глеј Girl или како и да ти се викаше таа серијата
Турви, меинстрим е во Македонија, во Англија например е признаена за најгледана ситком оф ол тајмс...
На Алфа ги издаваа сите али не по ред, која како им дојде. МаЌедоња ин а натшел.Се согласувам целосно, култ си изградија тие ликови таму, нели и титула кркна Дел Бој ради улогата и придонесот.
Порано кеф ми беше да пробам на народов да му дам некоја сугестија, како шо ми беше кеф да примам сугестија околу серија/филм и слично. Сега овај првиов ми се изгуби и себично го уживам, а вториов уште го негувам и слушам од одредени ликови предлози и ги прифаќам.
Памтам на Сител едно време одеа Only Fools, ама сезона/две и ги чкрапнаа......