On.net WADSL интернет

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Имаш среќа еден од ретките кој што е задоволен од њадсл

Сега малце офф топик: масдниуг зосуилчфо јхсодзулифчн зксдјлф хзсдуфкјхлёа сглфкслдхфлџдјкф блзсдкјф бмзскјдф, нзсдк фнзсклдф МАМАТА ВГ**!

полесно ми е, фак 3 дена нетот ми е бетар од фајал ап

ninosio

Search Prettys Girls from your town for night
Член од
20 јануари 2008
Мислења
6
Поени од реакции
1
Dajte da se dogovorime da otideme kolektivno i da barame 30gb ili da im go raskineme dogovorot...zosto ovie definitivno mislat da go ukinat WADSL-lot po istekot na dogovorite...

С

Спенсер

Гостин
Dajte da se dogovorime da otideme kolektivno i da barame 30gb ili da im go raskineme dogovorot...zosto ovie definitivno mislat da go ukinat WADSL-lot po istekot na dogovorite...

абе друже,мислиш тоа би помогнало??они ако решиле да не покачуваат, ние можеме и на дрво да се качиме,па па нема да зголемат, решение: или раскинувај, или земај ЕКСТРИМ ДУО или барај друг провајдер

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Како се движи брзината и цената на Он-Нет Вадсл интернетот во Скопје?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Останавне пак најзаебаните!!!
Плаќаме 1300 денари за еден еба..н интернет со НИКАКВА брзина и со мизерни 15 гига :nesvest:.
Ќе качат лимит брзина нешто или уште ќе си седиме вака :uvo:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Останавне пак најзаебаните!!!
Плаќаме 1300 денари за еден еба..н интернет со НИКАКВА брзина и со мизерни 15 гига :nesvest:.
Ќе качат лимит брзина нешто или уште ќе си седиме вака :uvo:
Друже го укинаа веќе WADSL не се нуди за нови корисници а тие корисници кој имаат WADSL ке го користат додека не помине договорот или ако сакаш да се префрлиш на друг вид на интернет од истата компанија.Сакам да кажам не очекувај ништо ново во врска со WADSL.Тоа е.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Друже го укинаа веќе WADSL не се нуди за нови корисници а тие корисници кој имаат WADSL ке го користат додека не помине договорот или ако сакаш да се префрлиш на друг вид на интернет од истата компанија.Сакам да кажам не очекувај ништо ново во врска со WADSL.Тоа е.
Ах пуста надеж последна умира...:kesa:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Абе вие се буните за 15 гига а јас плаќам исто за 10 гига зошто од кога излезе го направив договорот со Ноу Нет. Али еве доаѓа крај на месецот што значи и крај на договорот со Оф Нет и нов почеток со Cabletel Lan пакетот :)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Иначе, јас сум задоволен од брзината на Он Нет (на Соло 3 сум).
Од февруари до сега ми има паднато максимум 2-3 пати и тоа помалку од еден саат.
Знам дека на Телекабел многу често им паѓаше, претерано

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
imam solo 15 od on.net i e mnogu spor internet po 100kb (kade e 1 megabitot?).. edvaj simnuva a im plakam po 1286 denari++paga internetot
Internet za nikade

Член од
25 септември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
250
1 mbit = 100 do 120 kilobajti vo sekunda
haha te zeznale hehe:pos2::pos2::pos2::baeh::baeh:

С

Спенсер

Гостин
кај мене Wadsl-ов денес и вчера заебава нешо,не отвара некои страни, иначе стандард му 1 115-120кб/с

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
Таман е WADSL-от . брзината е колку што пише и стабилен е . Али мора да се смене оти овака е прав грабеж.1300ден брзина од 1мбит и 15гигабајти кога дургите пакети со иста цена нудат 4мбита и 25гигабајти. Или нека менуваат брзина (колку што дозволува технологијата) и нека качуваат гигабајти или пак цена нека намалуваат. 1мбит и 15гигабајти 400-500ден. 600ден може али 2мбита и 50гигабајти. Ај барем на тие корисници што останаат до крајот нека им биде убаво. Оти веќе не се нуди WADSL колку што знам, а корисниците имаат уште по година дена користење или помалку. Па нека направат да им биде супер ако сакаат после пак интернет од нив да земат после истекување на договорот.

Kajgana Shop

На врв Bottom