On.net WADSL интернет

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Да, една буква го менува целосното значење на зборот иако исто се чита, ама јебига не се сите писмени и паметни како тебе па да не направат грешка при пишување.
Не сум паметен, ама немам сретнато попаметен:wink:
sheet
гласило
sheet
лист
sheet
лист хартија
sheet
мазна водена површина
sheet
маса
sheet
платно
sheet
плоча
sheet
плочка
sheet
страници
sheet
табла
sheet
чаршав
sheet
чаршаф
sheet
широка лента
Sheet
Лист
Sheet
Лист хартија
Sheet
Плоча
Sheet
Страници
Sheet
Табла
Sheet
Широка лента
Sheet
чаршав
Sheet
чаршаф

И? За разлика од shit што различно се пишува има и други значења

shit
глупости
shit
гомно
shit
кака
shit
лајно
shit
сере
shit
срање
shit
страчка
shit
ѓубре

ssseee напиша
T-home добри се????
Во овој случај не се добри, затоа што немаат wadsl

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Што и ? Кажав јас дека точно го имам напишано? Не ми треба да ми копираш речник убаво си пишав после дека направив грешка при пишување .
Се гледа дека сакаш да се докажеш пред другите дека немаш сретнато некој попаметен од тебе, ама гледај со други работи да се докажеш а не со исмејавање на печатната грешка некој што ја направил

Член од
13 јули 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Хвала богу мсн отвара ама освен гугл, кајгана и оние 2-те на офф нет нишо друго неќе. А кој ке ги трпи до јуни :uvo: ...

Член од
22 јуни 2007
Мислења
34
Поени од реакции
0
Се има нет ама нема мсн , како е кај другите .. BTW се јавив во Но нет имале проблеми и ме исклучија .

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
ке си имаме проблеми уште некој ден, наводно средувале нешто па затоа имаме „желка“ интернет и не ни отвара страни и после се ке биде ОК
па да видиме!!!!!!!!!:toe:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Е де секогаш имат проблеми тие, и нема проблем навикнати сме ќе причекаме ;)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
члкјсбејфќпм слпр ёќжшњеоќтиуљ4ѕ5ењп5ри948О5АЕЛСЈ
АХХХХХ НЕМОЖАМ ВЕЌЕЕЕЕ НЕРВИ ИСКИНАВ, УШТЕ 19 ДЕНА ГИ ТРПАМ И НЕКА ИДАТ У 3 ПМ

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
Ма ајде бе што е ова бе, заглавени на 1Мбпс и 15Гб.
Ова WADSL е ко dial-up на времето. Секаде се подобруваат пакетите , овде ништо не се менува.
Ма дај барем 2Мбпс и 30ГБ нека дадат. На што личи ова. И во договорот пишува дека ќе се следи пазарот и со тоа ќе се менува пакетот. Али сега излева дека они не го почитуваат договорот.
Треба да ги тужиме изгледа.

С

Спенсер

Гостин
не е само он нервозан, ја пукам од нервозаа!!!!!!!последниве 2 дена за КУР не го бива, де спор,па не отвара некои страни, па ке нема, па 300 срања у пм,ке раскинувам договор се префрлувам на ТХОУМ тој од 25 или 30гб шо е

P

Princ

Гостин
ЊАДСЛ нема повише за домашни корисници. Тргнат им е и од сајтот. По завршувањето на договорите веројатно ќе им понудат на корисниците миграција кон соло или дуо. Подобрувања ќе нема никакви (моја временска прогноза).

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Ма од понеделник идам да им кажам да си подигнат опремата кога имаат време и од тука во тхоум салоните да поднесам барање и здравје среда-чет би требало нет да фуче:vozbud:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.554
Поени од реакции
2.747
Мора да се мења овој WADSL не дека имам проблеми некој да не го урочам добар е али да му ебам мајката останавме само ние без никакви измени бе срамота а сега како што го укинаа веќе се гледа дека не ги боли ни малце за нас.Ми изгледа оваа новата Дуо Екстреме убава понуда со се телефон да се префрлиме е сега ке треба да платиме 1000 ден миграција али поубаво тоа него да се нервирам до февруари 2009 да чекам да помине договорот сите ке си имаат неограничени пакети со минимум 5мб брзина а ние ке си останеме на 1мб и 15 гига.

Kajgana Shop

На врв Bottom