Јас сум брат еден од корисниците на WADSL и не можам да се пожалам на интернетот што го добивам.Има повеќе од 5 месеци да немам проблем ни со дисконектирање ни со брзината што ја нудат со пакетот.Сега еве месец дена од кога ја зголемија брзината на 1мб не се десило ниеден ден да падне брзината под таа бројка.Сега јеби га 15 гига што трошам за мене се малце за некој друг се премногу зависи кој како.Тоа што викаш ти да се префлиме не би било лоша идеја али мора да почитуваме договор до крај ако не сакаме да плаќаме пенали и казни и да ке се префрлев и јас на 100 гига али пуста сиромаштија нема пари кога го правев договорот пред година и пол не знаев дека ке има овакви пакети тогаш оваа понуда како на многу други ми изгледаше привлечна и ја прифатив.Али се на се задоволен сум од нетот што го имам.ПоздравЧекај, сакате да ми кажете дека уште има луѓе што користат WADSL на но.нет? Немојте бе така у 21ви век да ми правите. Ставете АДСЛ од мт.нет и господ во стриминг видео да го видите и нека се затвори тоа бакалницата еднаш-засекогаш...
Мислите вашето постојано жалење на конекцијата ќе помогне? Пробав, не помага со таа фирма. Ама пак да видите како помага 100 гига трансфер со 2 Mbps download на мт.нет за 1650 денари... мммм, мераци...
Кога плаќав сметка таа лепотицата карши Јосип школото ми рече дека брзината уште ке била поголема дека вршеле некој си тестирања а за лимитот да го покачат не рече ништо освен сега овие 15 гига што ги имаме.Дали некој знае дали ќе има 100гб пакети за нас WADSL корисниците?
Брзина ќе зголемувале или ова е тоа зголемување 1мбпс, ама за лимит никој ништо не кажува.
Бакалницата работи турбо...и нека се затвори тоа бакалницата еднаш-засекогаш...
И јас имам од он нет интернет и презадоволен сум. Тоа со паѓањето, се дешава еднаш неделата да падни... И толку. Џабе го кудите он нет е доста добар, е сега што за 1300 денари добиваш 15 гига.... тоа е ама пред 1 и пол година тоа беше најдобрата понуда во Битола.Јас сум брат еден од корисниците на WADSL и не можам да се пожалам на интернетот што го добивам.Има повеќе од 5 месеци да немам проблем ни со дисконектирање ни со брзината што ја нудат со пакетот.Сега еве месец дена од кога ја зголемија брзината на 1мб не се десило ниеден ден да падне брзината под таа бројка.Сега јеби га 15 гига што трошам за мене се малце за некој друг се премногу зависи кој како.Тоа што викаш ти да се префлиме не би било лоша идеја али мора да почитуваме договор до крај ако не сакаме да плаќаме пенали и казни и да ке се префрлев и јас на 100 гига али пуста сиромаштија нема пари кога го правев договорот пред година и пол не знаев дека ке има овакви пакети тогаш оваа понуда како на многу други ми изгледаше привлечна и ја прифатив.Али се на се задоволен сум од нетот што го имам.Поздрав
Абе беше, минато свршено време, најинтернесно е што во договорот што го склучив пред година и пол, пишува дека понудата ќе се менува согласно позитивните промени на интернет понудите во државава.И јас имам од он нет интернет и презадоволен сум. Тоа со паѓањето, се дешава еднаш неделата да падни... И толку. Џабе го кудите он нет е доста добар, е сега што за 1300 денари добиваш 15 гига.... тоа е ама пред 1 и пол година тоа беше најдобрата понуда во Битола.
Леле чоек немој, не знам што ќе правам со 150МБ гратис. (или напраи некоја грешка со мегабајтиве?)Абе беше, минато свршено време, најинтернесно е што во договорот што го склучив пред година и пол, пишува дека понудата ќе се менува согласно позитивните промени на интернет понудите во државава.
Незнам зошто нема 100 гб пакет за нас WADSL кориснициве. Или различни пакети 15, 50, 100гб.
Гледам Телекабел најавува дека гратис ќе дава 150мб...
Па така кажи, за да се разбереме, а не да треба да ти ги тумачам постовитеПа тоа ќе биде бесплатен интернет за секого, затоа што ќе имаш 150мб, а ако сакаш повеќе ќе си доплатиш за некој пакет. Има луѓе кои му треба само за маил и слично.
Не заборавај Онет ти ги наплаќа и тие 100мб како пакет МИНИ.
Колку фејк лог човечеОд лајв подршката...
За петнаесет минути едно да и добро извади типот.
Support2: Добродојдовте на Он.нет техничка поддршка, повелете?
Martin: Ima nekoj online?
Support2: да
Martin: ме интересира кој е линкот за проверување на сообраќај
Martin: за вадсл
Support2: добро
Martin: имаше универзален линк и таму се пишуваше со јузер и пас или?
Martin: зашто не сум проверувал досеа
Martin: има ли некој?
Нема што Acid...ѕверови се таму работат