Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.211
- Поени од реакции
- 34.456
Од кај би имал? Ти си правел муабет, не јас... Јас реагирав затоа што крајно нелогичен беше логот.А ти имаш времиња од кога се праќани пораките?
Не, ама маулоумен изгледаше целиот лог. Најверојатно затоа што не го пастираше целиот, туку го скрати со цел да изгледа малоумен.Шо нешто јас малоумен изгледам па ќе ви фејкувам логови?
Добро, и? Значи спори се...Значи да појаснам.
Support2: Добродојдовте на Он.нет техничка поддршка, повелете?
Martin: Ima nekoj online?
Support2: да
Martin: ме интересира кој е линкот за проверување на сообраќај
Martin: за вадсл
Support2: добро
До овде разговорот траеше минута време.
Martin: имаше универзален линк и таму се пишуваше со јузер и пас или?
Martin: зашто не сум проверувал досеа
Martin: има ли некој?
Овие три беа пишувани на секои 3-4 мин
После тоа го оставив прозорчето во опера и почнав да зборам со девојка ми.
Не ни знам кога стигнал последниот дел.
Support2 : kako mislite?
Сум се јавил, услужливи биле. На времето кога користев ADSL (пред 3 години).Не знам дали си се јавил у МТ.нет подршка. Ама тие поим се за Он.нет.
Знаеш зашто?
Разговорот се снима и нема заебанции, кој е неспособен надвор.
Незнам, може ПАК си го скратил... И првиот пат не го стави целиот логНе знам што тоа мења последниот дел од мојот фејк лог.Да не добив одговор случајно?
Шознам, мене ми е супер WADSL-от.Да не се лажеме.И од кабловските самостојни кога беа (не под Кејблтел) и у Зора имаа боље техничка подршка.
Среќа што дојдов на форумов пред да се залетам на пакетите на вадсл, па почнав да го читам принц и ме разубеди.
Сеа привремено скапувам на он.нет, за месец се селам и пак кабловски.
Користев ADSL, па Телекабел.. Тогаш околу 256kbps ми беше брзината... Во најдобрите времиња.
Муабетот беше дека ЛОГОТ изгледаше фејк. И стварно бил фејк, затоа што не си го пастирал целиот, со цел да ги претставиш во лошо светло, демек не одговараат на пораки.