On.net WADSL интернет

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Овие уште си го играат курот со мене. Уште немале анекс за да потпишам. Ајде...уште 113.09 дена. После од Т-Мобиле ќе сурфам. Ќе плаќам многу за срање интернет ама барем ќе го имам тоа што им се нуди на сите.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
лагам да го мењам интернетов, па сакам да слушнам од овде шо сте на ОН Нет дали интернетот го има 24 ( стабилен ) и дали е се како шо треба со него? Тенкс

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.736
MeToNo1[MkD];1057727 напиша:
лагам да го мењам интернетов, па сакам да слушнам од овде шо сте на ОН Нет дали интернетот го има 24 ( стабилен ) и дали е се како шо треба со него? Тенкс
Зависи за кого како.Еве на пример јас го користам една година и не сум имал скоро никаков проблем со интернетот а за разлика од мене има други кој се жалат многу на WADSL.Само едно е сигурно дека сега постабилен е од порано и да со стабилна брзина од 1мб али сепак знај дека зборам за мене.Ке има некој друг ке се пожали па ти си знаеш кого ке послушаш.

Иначе вчера платив сметка и таа што работи таму ми рече дека ја тестирале брзината дека вика ке ја зголемеле над 1мб а за трансферот ке останел ист.

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
decki imam wadsl vrska.go smeniv kompjuterot sega napraviv nova konekcija kako stoi veli na stranicata na on net i mi izleguva ovaa eror 769 the specified destination is not reachable pomos okolo ovaa nekoj ako znae ?fala vo napred

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.546
Поени од реакции
2.736
decki imam wadsl vrska.go smeniv kompjuterot sega napraviv nova konekcija kako stoi veli na stranicata na on net i mi izleguva ovaa eror 769 the specified destination is not reachable pomos okolo ovaa nekoj ako znae ?fala vo napred
Прво види дали точно си ја направил конекцијата тоа усер наме и пасворд ако се тоа е ок провери дали мрежната картичка е пуштена на enable ако не е еве како да ја пуштиш

1. Click Start, and then click Control Panel.
2. In Control Panel, click Performance and Maintenance, and then click System.
3. In the System Properties dialog box, click the Hardware tab, and then click Device Manager.
4. In Device Manager, click Network adapters.
5. On the Action menu, click Enable.
6. Quit Device Manager.
7. Click Start, and then click Control Panel.
8. In Control Panel, click Network and Internet Connections, and then click Network Connections.
9. In Network Connections, click Network Setup Wizard under Network Tasks, and then follow the on-screen steps.
10. When you complete the steps in the wizard, restart your computer.

Ако и ова не ти помогне јеби га јави се кај тие во техничка ако ти дигне некој телефон :pos2: они треба да знаат најубаво сепак тоа им е работа.Поздрав

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.213
Поени од реакции
34.472
Не ти е уклучена мрежната картичка.

Control Panel > Network Connections > Десен клик на Local Area Connection > Enable.

Тоа би требало да го среди проблемот. :wink:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
Сурфаат многу луѓе ваљда затоа :)

Него со другаров што делиме он има стаено Вадсл 10 оние старите со 10 гига...

Од претходниве страни ко што разбрав може да се пребаци на новиве пакети или?
sekako deka moze.toa se vika da migriras od eden paket na drug.ali mene kako sto me obavestija tie migracii ke se izvrsuvaat posle 10 januar:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom