On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
213651241.png

Ги исцицав сервериве :pos2:

Деновиве странициве ми ги отвара споро како на dial up да сум.А кога ќе даунлоадирам нешто ми иде со 100 kb/s. Стварно чудна работа :toe:

Деновиве странициве ми ги отвара споро како на dial up да сум.А кога ќе даунлоадирам нешто ми иде со 100 kb/s. Стварно чудна работа :toe:

eeeeeh nozo ,nozo a velis deka OnNet se insane in membrane, gi napravi ljuge a oni nemozat da ti dadat internet ebati drzavata!:nenene:

Добро, само мене ме дупат дека уште не им е готов анексот за да ми направат 15 гига или?

Добро, само мене ме дупат дека уште не им е готов анексот за да ми направат 15 гига или?

Тоа се прави за минута бе друже анексот го потпишуваш таму и кога доаѓаш дома имаш 15 гига изгледа нешто те вртат.

haha izgleda ti si edinstven koj ima problem.Jas toa go srediv samo se eden potpis bez nikakvi drugi objasnuvanja.Vo tc biser pojdov i im rekov deka sakam da potpisam aneks dogovor za 15 gb i mi dadoa.Toa e nema nekoja filozofija
:toe:

Па и ја бев у бисер. Си го играат курот со мене тие.

Пети пут одам, претходно систем им беше заглавен, па сеа анекс немаат изготвен. Ако...уште 100 и нешто дена. После топката кај мене...

Ни ја намалија брзината со новава година...јеееее:nikako:

ne e namalena brzinata si e ok .Mislam deka ON NET pocnaa da se sreduvaat

Ам пред нова година фураше, пребрзо, филмови преку uTorrent ми спушташе со 130кб/с, сега со 20 најсила, пробав на неколку филма. Ко ќе спуштам нешто друго, било што пак е со 14кб/с ко шо си беше пред да биде со 120кб/с :S

Сурфаат многу луѓе ваљда затоа :)

Него со другаров што делиме он има стаено Вадсл 10 оние старите со 10 гига...

Од претходниве страни ко што разбрав може да се пребаци на новиве пакети или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom