On.net WADSL интернет

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
И кај мене нејќеше едно време.. али пробуев и преку прокси ми отвори.. али много споро куме..

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Не е само со кајгана проблемот. Интернетот е општо срање. Тука читам дека има луѓе што мигрилале, таа типката у бисер ме убедува дека неможе да одам на 15 гига вадсл. АДСЛ од вас нејќам. Ќе си земам од телекомуникации. Веќе и отрпнав на лош интернет, не им се ни јавувам веќе. И онака никој не крева.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Во врска со нејавувањето на техничка поддршка.

Овој понеделник ми стаса сметката за телефон од МТ. Ситуацијата беше иста како на реклама од Онет за ВИСОКИ ТЕЛЕФОНСКИ СМЕТКИ, само што поштарот немаше шекер и вода.

Во сметката имам:
Национален сообраќај (ефтина и нормална) - 350 денари
МТнет интернет (dial up) - 330 денари.
(бројките се заокружени на помала вредност)

со ДДВ 802 денари плус во сметката.

Сетоа ова се трошоци врзани со немање интернет од Онет.
Која будала бев, само пола сат ги чекав на телефон за да ме заебаваат со спајваре, днс и други глупости.

1300 + 800 = 2100 денари ме чини задоволството да имам интернет од Онет претходниот месец.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Само мене ми е денес срање брзината или кај сите е вака? Со 5,5кбпс спуштам а имам уште 5 гига :toe:

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
Vcera mislam deka vo Cela MKD bese Internetot Stor od ON.NET. Ama deneska e Super .. :)

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.812
E nemozam vise cela nedela e krs internetot od ovie Shit.net.mk eve

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Мене ме уби ова грчкиов гоогле што ми се отвара, дај бе видете другите на WADSL дали и кај вас на www.google.com има долу Goto Google Greece.

Член од
6 септември 2007
Мислења
190
Поени од реакции
49
Кај мене сега проверив и све е како што треба нема како што велиш...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
ее ние ке напраиме овде 100 страни муабет за колку ни е лош нетот
и дека нема ништо асално од понуди сто е и така..
батали тоа иам другар сто е сега у монако ми вика 50 мегабита имале брз нет вика не засецкуе брат..
а остај тоа у данска пак негов другар му се жалел пази зоШо...
абе нетов ми е 200 мегабита и се нервирам филм од 4.7 гига ми го симинја бе за 15 минути споро идело!!!!!
не зборам више
HEhehehhehe Koj te laze be :):) vidi statistika na www.speednet.net i vidi kaj ima naj brz internet (Russia) do 29mbs ne mu veruj na sekoj batka :):)

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
eheh zaebancijata so www.google.com e vo toa sto ... IP-te od On.net vo Google se zavedeni kako Grcki .... e sega nekoj Pameten treba da se najdi i da mu pisi e-mail na Google da ja sredat rabotata :)

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
eheh zaebancijata so www.google.com e vo toa sto ... IP-te od On.net vo Google se zavedeni kako Grcki .... e sega nekoj Pameten treba da se najdi i da mu pisi e-mail na Google da ja sredat rabotata :)
ајде бе ..жити мајка..адресите на оннет заведени како грчки :nesvest::nesvest:....
види за некое чудо и јас имам wadsl и кај мене се отвара англиски google :uvo::uvo:...тоа навероватно дека јас им пишав на google па они за мене само поправиле ....:tapp::tapp::tapp:
дај не бидете смешни и не трескајте зелени

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
И јас мислам дека е до ИП адресите, најверојатно сетот адреси што се дели на корисниците надвор од Скопје, има Онет некој ранг на ИП адреси кои изгледа биле заведени како Грчки или Онет ги изнајмува некако од Грчка фирма.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
И јас мислам дека е до ИП адресите, најверојатно сетот адреси што се дели на корисниците надвор од Скопје, има Онет некој ранг на ИП адреси кои изгледа биле заведени како Грчки или Онет ги изнајмува некако од Грчка фирма.
ај жити све објасни ми како тоа се изнајмуваат ип адреси..он нет си има свој поол на адреси..пробај на http://whatismyipaddress.com/ и да видиш каде ќе те лоцира???

многу е битно преку кој линк излегуваш надвор..

Kajgana Shop

На врв Bottom