Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
Што сакаше да каже авторот со ова?:nesum:Znae nekoj, koj......???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што сакаше да каже авторот со ова?:nesum:Znae nekoj, koj......???????
2 или 4Mbps е брзината не сум сигурен. 512kbps не е во секој случај.Повеќето имате канопи моторола хоум едишн која има најголема брзина од 512кбпс. Ова не ми е проверено, само го имам наслушнато. Во случај да е информацијата точна теоретски е невозможно да се добие поголема брзина. Како што кажав, непроверено, наслушнато.
Nah, не е точно ова. Дезинформации се...Повеќето имате канопи моторола хоум едишн која има најголема брзина од 512кбпс. Ова не ми е проверено, само го имам наслушнато. Во случај да е информацијата точна теоретски е невозможно да се добие поголема брзина. Како што кажав, непроверено, наслушнато.
Motorola Canopy e ured koj moze da se koristi za WIFI i WLAN i moze da prenesuva signali na rastojanie do 50tina kilometri. Brzinata na protok na podatoci koja moze da ja dostigne uredot e 14Mb/s. Znaci moze da se upotrebuva za vrski pogolemi od 512k![]()
Јас чекам 100 гб пакет на WADSL т.е. исти или слични на СОЛО пакетите, нема смисла оваа дискриминација, само затоа што несакам да имам АДСЛ.
Kako vi e Wadsl na On.net ? vo Prilep eve vejke 2-3 denovi ... pajga ... mislam se diskonektira ... pa po drugive gradovi kako e ?
taka e vo cel Prilep