[MkD]Scout
~Fade to Black~
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 1.485
- Поени од реакции
- 9
И кај мене нејќеше едно време.. али пробуев и преку прокси ми отвори.. али много споро куме..
HEhehehhehe Koj te laze be vidi statistika na www.speednet.net i vidi kaj ima naj brz internet (Russia) do 29mbs ne mu veruj na sekoj batkaее ние ке напраиме овде 100 страни муабет за колку ни е лош нетот
и дека нема ништо асално од понуди сто е и така..
батали тоа иам другар сто е сега у монако ми вика 50 мегабита имале брз нет вика не засецкуе брат..
а остај тоа у данска пак негов другар му се жалел пази зоШо...
абе нетов ми е 200 мегабита и се нервирам филм од 4.7 гига ми го симинја бе за 15 минути споро идело!!!!!
не зборам више
ајде бе ..жити мајка..адресите на оннет заведени како грчки :nesvest::nesvest:....eheh zaebancijata so www.google.com e vo toa sto ... IP-te od On.net vo Google se zavedeni kako Grcki .... e sega nekoj Pameten treba da se najdi i da mu pisi e-mail na Google da ja sredat rabotata
ај жити све објасни ми како тоа се изнајмуваат ип адреси..он нет си има свој поол на адреси..пробај на http://whatismyipaddress.com/ и да видиш каде ќе те лоцира???И јас мислам дека е до ИП адресите, најверојатно сетот адреси што се дели на корисниците надвор од Скопје, има Онет некој ранг на ИП адреси кои изгледа биле заведени како Грчки или Онет ги изнајмува некако од Грчка фирма.