Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде сеа во следна прилика отворите тема со каква тоалетна хартија се бришеле г'з овие серковциве,

Он топик
и на кинески да ја испеат, пак е безвредно срање се што е поврзано со некст тајм...
:helou::helou:

Луѓе џабе ги вреѓате ... они идат и крај ... јес да имаше многу други со подобри вокални можности ... али глеано од некоја перспектива .. песната не е толку лоша ... имаше и полоши ... а дечкиве се онака ... најобични ... едноставно Македонија нив ги избра и тоа е тоа... и + кој и да го изберевме исто место ке земеме... ете пример е минатогодишната евровизија .... супер беа претставниците(особено Тамара) ... а сепак у финале не влеговме ... така да остајте ги дечкине нека живеат .. нека си го фураат филмот ... :)

Не ми се допаѓа новата верзија на песнава, добро и не направиле некоја голема промена, но очекував гитарата повеќе да ја направат да дојде до израз. Но како и да е добро што ќе пеат на Македонски дека песната најдобро звучи на нашиот ни најубав јазик:wink:
Good luck boys:smir:

еве го спотот на Некст тајм за евровизиската песна, мене искрено многу ми се допаѓа

Вечер нашите овогодинешни евровизиски претставници, извонредните рокери од дуото НЕКСТ ТАЈМ ќе бидат гости во специјална предевровизиска емисија на МТВ 1 во 21 и 55.​
Момците ќе покажат како се пее и народна македонска песна, а друштво ќе им прави единствената Каролина Гочева, двократна евровизиска претставничка на Македонија, која ќе ги сподели со момците своите еворвизиски искуства
Не пропуштајте!

Меѓутоа ја платија цената на продавањето на комерцијалата со губење на многубројни фанови.

Мислише да кажеш дека добија уште повеќе фанови. Во превод на секој 1 изгубен 1000 нови фанови :smir:

Леле аман не ја активирајте пак темава. Ептен ми ги кина живците, не момците од Некст Тајм туку нивните фанови.

Вчера баш шетав по нет и разгледував како стоиме на кладилниците за Евровизија и многу е лошо. Најдобар пласман 3 од доле, на другите ранг листи- на самото дно.:toe:

Вчера баш шетав по нет и разгледував како стоиме на кладилниците за Евровизија и многу е лошо. Најдобар пласман 3 од доле, на другите ранг листи- на самото дно.:toe:
А ти нешто како се надеваше нешто???
Мислам види колку е само веќе МИЉАРДА пати виден бендов. Колку само не стоиме добро со меѓународна политика. И при ваква ситуација ти сакаш нешто да направат децава?!
Мислам хелоууу....

На Некст-Тајм не им останува ништо друго освен да се молат дека на 12мај ке има доволно навлажнети тинејџерки кои ке се навлажнат уште повеке на нивните косички и нема да ги штедат мобилките.
Дап, трагично е како котираат на обложувалниците.Трето место од позади им е највечи успех до сега.Епа Џеј Џеј нека си чукне малку тоа тимбата троа и нека сфати дека такви љубовни лимонади веке никаде не поминуваат.

И покрај ваквите негативни коментари што ги читам од Македонци, јас сум цврсто за голем успех на близнаците, нека ни се поклопат коцките и нека бидат и они, а и ние задоволни.
Кој притисок го имаат сега, претпоставувам колку е страшно и затоа во се ги подржувам, одлични се и вредат
НАПРЕД НЕКСТ ТАЈМ!!!

Дечкиве се куууууул.....многу јаки песни....Без тебе тивко умирам нај јака песна....

Дечкиве се куууууул.....многу јаки песни....Без тебе тивко умирам нај јака песна....

Овде не се слагам баш со тебе:smir:
Не им е ништо толку кул колку шо ги форсираат, не праат некоја посебна музика.И да не знаеш дека биле огромни фанови на рок музиката нема шанси да приметиш по песните кои ги прават(освен ако не ги видиш у коса шо не е секогаш пресудно).Мене уопште не ми се свиѓат песните, не гледам разлика помеѓу нив и Елена Ристеска на пример(ај ок се шутка брат му со гитарата) а уште кога ќе слушнеш дека соработуваат со Џеј Џеј и компанија и плус од него е името Next Time мислам нема на шо довеќе да им се дивиш:smir:

Овде не се слагам баш со тебе:smir:
Не им е ништо толку кул колку шо ги форсираат, не праат некоја посебна музика.И да не знаеш дека биле огромни фанови на рок музиката нема шанси да приметиш по песните кои ги прават(освен ако не ги видиш у коса шо не е секогаш пресудно).Мене уопште не ми се свиѓат песните, не гледам разлика помеѓу нив и Елена Ристеска на пример(ај ок се шутка брат му со гитарата) а уште кога ќе слушнеш дека соработуваат со Џеј Џеј и компанија и плус од него е името Next Time мислам нема на шо довеќе да им се дивиш:smir:

:smir: абе така е....можеби сум се исфорсирал бидејки како што рече изгледаат убаво....хаха...:pos2::pos2:....мислам тоа е тоа....:toe::toe:

И покрај ваквите негативни коментари што ги читам од Македонци, јас сум цврсто за голем успех на близнаците, нека ни се поклопат коцките и нека бидат и они, а и ние задоволни.
Кој притисок го имаат сега, претпоставувам колку е страшно и затоа во се ги подржувам, одлични се и вредат
НАПРЕД НЕКСТ ТАЈМ!!!
Народни херои, војводи, ослободители на Македонија... Јас сум за партизанска да ја преименуваме во Next time, па може и св. Крили и Методиј универзитетот Стефан да се вика (мислам тој учеше таму). Јас мислам во млеко да ги бањаме и со пердувчиња да ги заспиваме пошто дечките нешто измислуваат нови закони на физиката па под огромен притисок се.

Абре ти знаеш кој е Бадев?
Нормално дека не знаеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom