Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Стајлингот е евровизиски, што се разбирате па вие :pos:
Ви текнува кога Мартин Вучиќ доби награда за најлошо облечен на Евросонг.

Да де, си имаме ние ''стручњаци '' кои се грижат за тоа како да изгледаат нашите на Евровизија!Мартин Вучиќ се чудеше долго време зашто го прогласиле за најлошо облечен, а ние ден денешен се чудиме кој дозволи Каролина во 2002 да ја облечат ко дама од француската аристократија од 17 век, а Тоше...нема ни потреба да кажувам ко што.Лани Тамара ко сицилијанска вдовица, а Гаџа....со белите гети...
Морееее коа ке видиш, Цаци Паковска е најдобра:pos2:Најдобро го среди Каролинчето во 2007.:baeh:

Барем у нешто не прогласиле за најдобри :pos2:

Мене Мартин ми беше сосем ок облечен, што знам, Владо беше класика, Тоше го ставија демек во некој филм кој никој баш и не го разбра. Каролина 2002 беше облечена како принцеза, сепак Ношпал и го креираше стајлингот тогаш, мене ми беше ОК, прв пат на Евровизија таков фустан. ХХЛ и Елена беа страшно кич облечени, а најлошо според мене беа Тамара и компанија лани облечени.
Најубаво облечена беше КАРОЛИНА во 2007, проверен професионален тим кој знаеше дека за таа сцена не треба многу мислење и приказни.
А исто очекувам одличен стајлинг и од близнаците оваа година

Да де, си имаме ние ''стручњаци '' кои се грижат за тоа како да изгледаат нашите на Евровизија!Мартин Вучиќ се чудеше долго време зашто го прогласиле за најлошо облечен, а ние ден денешен се чудиме кој дозволи Каролина во 2002 да ја облечат ко дама од француската аристократија од 17 век, а Тоше...нема ни потреба да кажувам ко што.Лани Тамара ко сицилијанска вдовица, а Гаџа....со белите гети...
Морееее коа ке видиш, Цаци Паковска е најдобра:pos2:Најдобро го среди Каролинчето во 2007.:baeh:

Поправка - Владо Јаневски беше најдобар со неговиот италијански костум.

Каролина 2002 беше облечена како принцеза, сепак Ношпал и го креираше стајлингот тогаш, мене ми беше ОК, прв пат на Евровизија таков фустан.

Набилдана принцеза со шилести цицки. Плус финтата со откривањето на фустанот со тоа платното украдено од минатата година на таа хрватицата.

macedonia_2002.jpg

Поправка - Владо Јаневски беше најдобар со неговиот италијански костум.

Што е финатата со поправката?! Си кажувам мое мислење и мој вкус, нема место тука за никаква поправка ниту пак корекција:smir:

Што е финатата со поправката?! Си кажувам мое мислење и мој вкус, нема место тука за никаква поправка ниту пак корекција:smir:

Е ако де. Владо според мене беше најдобар а другото што го кажа е мое мислење. Затоа реков поправка.

Нека им е со среќа! Заслужуваа поддршка. Не се сомневам дека навистина ќе дадат се од себе.

Супер се дечкиве и се надевам дека ќе успеат во нивната кариера!
Нека им е со среќа во Москва!!

Тешка комерциала....не знам дали се прават будали или пак стварно мислат дека прават квалитетна музика...???ЦЦЦ:jaj:

Next Time блеснаа на првата проба

69A551FD7D8AA44BBA01154B8681898B.jpg

Македонските евровизиски претставници, близнаците Мартин и Стефан Филиповски денес ја имаа првата проба во Москва, а според информациите кои пристигнуваат од руската престолнина, таа поминала успешно.

Иако песната Нешто што ќе остане е во класичен рок-стил, на екраните кои се поставени на главната сцена се менувале метал-елементите, а двоецот ги воодушеви присутните со високи вокални можности. По настапот, близнаците ја одржаа и својата прва прес-конференција на која Гордана Андрашевска, шефицата на македонската делегација, истакна дека се задоволни од настапот на нашите преставници, иако во текот на изведбата се појавиле мали проблеми од технички аспект. По инсистирање на еден новинар, Мартин и Стефан изведоа дел од темите на Карузо, во акапела-верзија.

Еве како сето тоа изгледало во Москва...

извор: ммм
напред дечки:oeoeoe:

Имам некое чувство дека вокалов ќе изгуби глас на сред песна, се напрега како камени блокови да крева :(

Имам некое чувство дека вокалов ќе изгуби глас на сред песна, се напрега како камени блокови да крева :(

Тоа е “рокерски“ што се разбираш ти. :)

Пишува метал-моменти на сцената. Кршење на стакло е метал момент? Лежење на под е метал елемент? Ахх, и после музички новинари...

Некст Тајм важат за атрактивни учесници на Евровизија !

nextime-rusia.jpg
Нашите преставници, браќата Мартин и Стефан или рок дуото Некст Тајм на овогодинашниот избор за песна на Евровизија ги бранат боите на Македонија во Москва. Од тоа што го забележаа нашите репортери а и странските дописници дека засега се едни меѓу највпечатливите за медиумите преставуваат токму близнаците од Македонија. Воодушевени се од нивната природност и музички способности и речиси цел ден го поминуваат во друштво со повеќето изведувачи каде заедно пееат и се забавуваат до раните утрниски часови.
Иако нашите се навикнати на таков динамичен живот сепак им препорачуваме да се чуваат и да бидат изненадување на првата полуфинална вечер, за која имаме реални шанси да ја освоиме публиката. Во секој случај тоа воопшто не е важно, сепак компетентни музичари од нашиот крај додадоа дека:
- Македонија треба да е горда со тоа што се преставува со оваа песна и атрактивни и квалитетни изведувачи како Некст Тајм.

Ние имаме неколку ексклузивни фотографии на тимот што во моментов се наоѓа во Москва и од македонскиот амбасадор во Русија и видео прилог од вестите на руската национална телевизија...

Цк, мене ми е повероватно дека ќе пушти 2-3 “блока“ од напрегање, straight from his asshole.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom