Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
И шо ако прават толку верзии? Лани 10 верзии направија и пак ништо. Најмалце бодови земавме од тие земји каде што имавме направено верзии.

Мислам дека е претерано набутана темава со информации. Подобро посебна тема за секоја верзија да се направи и бонус тема Фанови на Некст Тајм - влажнење.

Добро бе жими бумбие имате една тема за простациве некст тајм и таму ставајте ги срањава што ги напраиле.

така е жими бумбие ми ги отекоја
ми се смачи од теми за геј тајм за секое нивно срање

Не знам која верзија е полоша, српската или англиската.Жива среќа што ќе пеат на македонски во Москва, во спротивно нае*авме.

Не знам како не сфаќаат дека си ги преценуваат нивните гласовни можности.

Јас мислам дека си ги форсираат гласовните можности.Го претеруваат.Музички план катастрофа му е се.Вокално уште поголема катастрофа.Требаше да оди генгста оро затоа што треба да се исмее глупавиот контроверзен настап ЕВРОВИЗИЈА.Нема избор на песна туку избор на најомилена држава во европа.

Е аман бе! Да не ќе беше поубаво Калиопи да идеше ? Ништо не ви чини.
Ми се свиѓа и македонската и англиската верзија, и верувам дека подобро ќе се пласираме годинава. Ако ништо друго, во финале влегуваме сигурно :)

Е аман бе! Да не ќе беше поубаво Калиопи да идеше ? Ништо не ви чини.
Ми се свиѓа и македонската и англиската верзија, и верувам дека подобро ќе се пласираме годинава. Ако ништо друго, во финале влегуваме сигурно :)

Не, таман работа, евровизија не ја заслужува нашата Калиопи..
А овие? Може..и онака ќе си бидат у опкружување на некреативни идиоти со вокални способности бабун и полоши песни од китови пред парење..

Next time se najdobri...tie na evrosong ke ja peat makednoskata verzija, samo onaka ja otpeaja na poveke jazici...I do sega site sto gi prativme na Evrovizija na vas ne vi se dopaga, pa daj bre ne si ja potcenuvajte zemjata, deckive se suuuper, a ako znaete podozbro od nic prijavete se pa ke ve videme...Luzeri :tapp::tapp::tapp::tapp:

и на кинески да ја испеат, пак е безвредно срање се што е поврзано со некст тајм...

Некст Тајм кај беа комерцијално срање сеа се уште покомерцијално срање!

Next time se najdobri...tie na evrosong ke ja peat makednoskata verzija, samo onaka ja otpeaja na poveke jazici...I do sega site sto gi prativme na Evrovizija na vas ne vi se dopaga, pa daj bre ne si ja potcenuvajte zemjata, deckive se suuuper, a ako znaete podozbro od nic prijavete se pa ke ve videme...Luzeri :tapp::tapp::tapp::tapp:

Хмммм.....Далеку од најдобри, ехее во земјава колку поталентирани од нив има, ама за жал нивните родители немаат длабок џеб да ги финансираат.Ако веке решиле да пеат во Москва на македонски јазик, што потреба гледаат во тоа да се отпее на повеке јазици.Мислам дека сме единствените со вакви бламирања, пеење на песната на повеќе јазици, бла, бла, бла...така гласови не се добиваат.Ако сакат нека ја испеат на сите јазици, колку учесници има на Евровизија, ако песната не е квалитетна, со еден збор џабе.
Кој рекол дека до сега никој не ни се допаднал на Евровизија.Владо, Елена, Каролина, па дури и Мартин беа солидни, во границите на нормалата и можностите.Тошка си беше супер.Вокално гледано.А за костимите и песната не треба да се прави муабет, нели?!
И те молам без врегање дека сме лузери, дека за разлика од тебе има личности на форумов кои направиле одредени работи кои ти ги спомна.Е сега да видиме ти што имаш направено?!И да, ти да не си девојка од 14-15 години што се влажни на периките на Некст Тајм?!:salut:

Woooow! :vozbud: Најдобри сте Некст Тајм!! Ве сакам!!

NOT!

А од кога го смениле името во Nex Time?

Чекај немаше тема за овие? Што к*р сеа нова тема кога може да се пише таму!
Дај веќе напнавте со темиве за Ламбе/Јован/Тони Зен итн итн... За секоја ебана песна што ќе направат спот одма тема да се отварало ко којзнае каква дискусија ќе се води!

За нивна штета во Москва нема седмооделенки кои се палат на нивната коса, така да како и да пеат не верувам дека ќе направат многу. Па ни македонскиот текст не е којзнае што

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom