Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Абе види, ова е малку дискутабилно..
Пример..
Metallica-->Повеќе пари=Подобра опрема=Совршени концерти..
Rap музика-->Повеќе пари= Повеќе rimz..
Кај нас-->Повеќе пари= Поголем фраер у маало..

Еве ќе те земам здраво за готово, за Металика.
Првите албуми кој се снимени на Metallica се ремек дела. Снимени се како андерграунд албуми.
Металика подоцна станува комерцијала .
Сите можеме да се сложиме дека во периодот кога Металика започнува да се продава на пошироката јавност, ја продава и душата претходно внесена во музиката. И поради тоа овие албуми се ништо во споредба со првичните .
Сега малце се враќаат во колосек.
Меѓутоа ја платија цената на продавањето на комерцијалата со губење на многубројни фанови.

Еве ќе те земам здраво за готово, за Металика.
Првите албуми кој се снимени на Metallica се ремек дела. Снимени се како андерграунд албуми.
Металика подоцна станува комерцијала .
Сите можеме да се сложиме дека во периодот кога Металика започнува да се продава на пошироката јавност, ја продава и душата претходно внесена во музиката. И поради тоа овие албуми се ништо во споредба со првичните .
Сега малце се враќаат во колосек.
Меѓутоа ја платија цената на продавањето на комерцијалата со губење на многубројни фанови.

Првите албуми? Лудило. Пример? Црниот албум, нај продаван албум на металика, мислам дека е еден и од нај продаваните албуми воопшто. Случајно да не е лош? Во него нема срце и душа оставено?

Како што веќе објавивме, Next Time евровизиската тема Нешто што ќе остане ги снимија на српски и на англиски јазик. И, додека српската верзија сега ја знаеме како: Не дам да те дирају, англиската има малку подолг наслов: The sweetest thing that will remain. Викендов во Скопје ќе се снима спотот за Нешто што ќе остане, кој својата премиера ќе ја има кон средината на следната недела.

Уверете се самите дека Next time одлично звучат како на српски, така и на англиски јазик:

Не дам да те дирају

The sweetest thing that will remain
Линковите водат до web-порталот Eurosong.hr, бидејќи, по се изгледа, Next Time повеќе сакаат да ги има на сајтовите во соседните земји, отколку на македонските сајтови!

bravo za niv ....ama ne gi biva i ovaa evrovizija ima da bideme bruka ne videna

Добро бе жими бумбие имате една тема за простациве некст тајм и таму ставајте ги срањава што ги напраиле.

Ја сепак мислам да отвориме уште една тема за Некст Тајм и нивните гостувања во странство:tapp:
Некако осекам дека темава ке биде:locked:

lele...ovie na angliski i srpski i4 ne mi se svidjet...katastrofa. Abe zosto ne ja ispeat na makedonski jazik na Eurosong i to e to? Sto gi menvime pesnive na angliski ili ne znam kakov...

Јас мислам дека треба да се отвори посебна тема за секоја верзија од песната...

next time se najdobri dosta napravete podobro ak omozete:tapp::tapp::tapp:

Јас мислам дека треба да се отвори посебна тема за секоја верзија од песната...
:pos2::pos2::pos2:

Не знам дали е до мене, ама вокалов не може да ја натпее музиката. Само музика слушам, пеење никаде. Ништо не разбрав од текстот. Може во ред си е целата композиција, ама вокалот е чкарт.

Топ се Некст Тајм... Не знам зошто не ги сакате :) Ок се дечкиве, фино звучат, убави песни имаат... :) Што има врска кој ќе иде на Евровизија и така и така знаеме кој и како победува таму...

А да направеја и хрватска, босанска и црногорска верзија? :smir:

А да направеја и хрватска, босанска и црногорска верзија? :smir:
Индиска, Кинеска(Мандарински) , Јапонска , Грчка ...

А инаку , кај беше до сега лоша (според мене) сега е уште полоша !

Оооооо овие веќе ги надминаа XXL во песни, имаат и на повеќе јазици, супер. Да се надеваме дека ке потраат повеќе од бендот на пуфлиња предводени од Бојс-џуниор...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom