Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ќе те земам здраво за готово, за Металика.
Првите албуми кој се снимени на Metallica се ремек дела. Снимени се како андерграунд албуми.
Металика подоцна станува комерцијала .
Сите можеме да се сложиме дека во периодот кога Металика започнува да се продава на пошироката јавност, ја продава и душата претходно внесена во музиката. И поради тоа овие албуми се ништо во споредба со првичните .
Сега малце се враќаат во колосек.
Меѓутоа ја платија цената на продавањето на комерцијалата со губење на многубројни фанови.

Сега само рециклираат ништо повеќе....а тоа што се расправјате за комерциалност во средната кариера не е ''комерциалност'' во суштина...

Кога се каже комерциала пред се се мисли на музика направена со цел да се направат пари....а не музика со која се направиле пари....та и Пинк Флојд имаат направено грдна пара, та секое нивно дело е ремек дело...Значи Металика до крајот на нивната средна кариера се квалитетен бенд иако во тој период се пробија и направија пари...сега ова што го прават не им воопшто доликува..:helou:

Еве ќе те земам здраво за готово, за Металика.
Првите албуми кој се снимени на Metallica се ремек дела. Снимени се како андерграунд албуми.
Металика подоцна станува комерцијала .
Сите можеме да се сложиме дека во периодот кога Металика започнува да се продава на пошироката јавност, ја продава и душата претходно внесена во музиката. И поради тоа овие албуми се ништо во споредба со првичните .
Сега малце се враќаат во колосек.
Меѓутоа ја платија цената на продавањето на комерцијалата со губење на многубројни фанови.

Како прво во едно интервју Хетфилд изјави дека морале да се променат бидејќи имало големи шанси да се распадне бендот (не знам поради кои причини ). Како второ.. Металика ако не се искомерцијализираше ти сега немаше да знаеш ниедна песна од нив и да изгубија многу андергроунд фанови но затоа пак добија многу повеќе (најверојатно вклучувајќи те и тебе) и не платија ама баш никаква цена...:kesa:

Он: Добри се дечките само нека продолжат и се надевам ќе не претстават во најдобро светло на Евросонг.

Како прво во едно интервју Хетфилд изјави дека морале да се променат бидејќи имало големи шанси да се распадне бендот (не знам поради кои причини ). Како второ.. Металика ако не се искомерцијализираше ти сега немаше да знаеш ниедна песна од нив и да изгубија многу андергроунд фанови но затоа пак добија многу повеќе (најверојатно вклучувајќи те и тебе) и не платија ама баш никаква цена...:kesa:

Он: Добри се дечките само нека продолжат и се надевам ќе не претстават во најдобро светло на Евросонг.

Оф :
Како може ако мене не ми се допаѓа комерцијалниот дел , да ме добиле мене како фан ? Сеа ми се ептен тапа Металика , Д Деј дет Невр Камс како песна е добра , ама шо глеам деца кој ја вртат на плејлиста истовремено со Стаклар и Тони Фен , е тоа не чини . А зашто ја вртат ? Па бидејќи е „хардкор“ (нивни термин , не мој) , бидејќи ја има на МТВ листа.
Патем , грев е шо збориме за металика на тема за Некст Тајм :pos:

Oн:
Како што разбрав по евровизискиве кладилници ,Некст Тајм многу слабо котирале. Повеќето биле дека нема да влезат ни во Финале.
А да бидам искрен , несакам да влеземе во финале, па да свати народот кого праќаме...(не дека другите кој што учевствуваа на Евросонгот беа подобри нешто , ама ипак)

Оф :
Како може ако мене не ми се допаѓа комерцијалниот дел , да ме добиле мене како фан ? Сеа ми се ептен тапа Металика , Д Деј дет Невр Камс како песна е добра , ама шо глеам деца кој ја вртат на плејлиста истовремено со Стаклар и Тони Фен , е тоа не чини . А зашто ја вртат ? Па бидејќи е „хардкор“ (нивни термин , не мој) , бидејќи ја има на МТВ листа.
Патем , грев е шо збориме за металика на тема за Некст Тајм

Сакав да кажам дека ако Металика не поминеше низ тој процес на комерцијализација ние овде во Македонија немаше ни да слушнеме за нив... И да Металика/Некст тајм ... ---> не штима :)

ОН: Ги има ли и по нашиве кладилници?

Nemaat pari da se oblecat za na Evrovizija!!Gi pogodila globalnata kriza!!!hahahahahahha KLOSARIIIII!!!:pos2::pos2::pos2:

Nemaat pari da se oblecat za na Evrovizija!!Gi pogodila globalnata kriza!!!hahahahahahha KLOSARIIIII!!!:pos2::pos2::pos2:

Види бе по профил ти се познава каков си ти бе... "$$TUR4IN_MC$$" , Ни јас не ги сакам мн али нема везе чоек Its all about the money and the bitches ha? Ццц...

Мене ми се свиѓаат нивните песни.Мислам дека не се копија на никого,па добро бе мора се што е добро и квалитетно да биде нечија копија?
Јас не мислам така.За разлика од некои други,они за многу брзо време стекнаа свои фанови и многу брзо се пробија на естрадата [што мислам дека значи дека ств. вредат].Се надевам дека времето ќе покаже што знаат и умеат дечкиве и дека секој ќе си го повлече кажаниот лош збор за нив.:smir:

Metallica влезе во водите на комерцијалата со напродаваниот црн албум..
Воедно и најдобар албум според мене..
Ако е тоа тиња..онда ја сум стварно идиЈот..

А што нешто слушам ќе биле облечени ко руски генерали?:pos2:
Остануваме верни на традицијата,никогаш не знаеме да избереме креација за носење на евровизија.

А што нешто слушам ќе биле облечени ко руски генерали?:pos2:
Остануваме верни на традицијата,никогаш не знаеме да избереме креација за носење на евровизија.
а богами и песна..
Туку ај со среќа нека им е чим ги "одбрале"

Еве како ќе бидат облечени:

1. Горан
mvi1858avi000155531.jpg

2. Роки
mvi1858avi.jpg

3. Стефан
mvi185chc.jpg

4. Мартин
mvi185qiq.jpg

5. Марио
mvi185dkd.jpg

Ај со среќа на пат нека им е и добро да ја претстават Македонија на Евросонг.:salut:

Леле какви фолиранти :pos: Стајлингов им е ужасен посебно на типците околу нив. Демек нешо филмот хард рок мадафака тетоважи и ланци а песнана е Џони Логан стајл. Незнам како можел Роки по долгогодишната соработка со Тоше да отиде со овие.

Стајлингов им е...:jaj:
Али ај, со господ напред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom